kontooo2 Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Czy opony Nobby Nic w wersji Evolution Line z mieszanką gumy Triple Nano są przystosowane pod system bezdętkowy (można je zalać mleczkiem) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zalewałem, daje rade bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Miałem kupić PaceStar w Technologii Tubeless Ready ale sie pospieszyłem i kupiłem z mieszanką Triple Nano... Czym one w zasadzie sie różnią i która jest lepsza ? Skoro da sie zalać to chyba nie ma problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 PaceStar I Evo to właściwie ta sama opona ale opona tubeless ready ma wzmocnioną stopkę aby zminimalizować ryzyko wyskoczenia z rantu. Opona nie jest dociskana dętką i może się tak zdarzyć ze spadnie z rantu np. przy mocnym dobiciu albo za wysokim ciśnieniu. W praktyce większość zalewa normalne opony i działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dzięki za wyczerpującą odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.