burz Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Szukam w miarę niedrogiej i lekkiej kierownicy oraz mostka. Wpadły mi w oko mostek ABR Zero 6 (bo można kupićdługość 80mm i wznios 8 stopni) oraz gięta kiera ABR Flight... tylko zupełnie nie wiem, co to jest, ten ABR. Warto, czy szukać czegoś znanego, smica, ritchey itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Jeździłem na mostku ABR, i kierze alu-carbon. Były dość mocno katowane, i zero zużycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 http://www.bikeradar.com/mtb/news/article/advanced-bike-research-components-just-in-36026/ Firma jest z Tajwanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Takie same mostki jak na drugim zdjęciu w artykule przesłanym przez tobo można kupić z malowaniem FSA, te same wagi nawet są podane, ten sam opis, że jest to połączenie karbonu z aluminium, nawet dekielki są takie same, wspomniane FSA okazały się totalną podróbą więc ja osobiście bym sobie odpuścił to ABR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Dzięki. No to odpuszczam to ABR:) Zamówiłem amoebę vitra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.