lukaszl Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 witam zakupiłem taki komplecik jak w teamcie. czy ktoś miał do czynienia z tymi kołami? jakies opinie doświadczenia? zapłaciłem 2600 za używki jedno sezonowe w podobno idealnym stanie z miesięczna gwarancją. koła jeszcze do mnie nie dostarły, a nawet jak dotrą to przed pierwszym statrtem w tym sezonie znaczy za półtora miesiąca i tak ich nie zdąże sprawdzić. a po tym błotku posniegnowym nie zabardzo lubię jeździć. davido zaproponowal złożenie kół ztr obręcz i piasta dt swiss 340 z wagą 1400g za blisko 2000tys. tu za 2600 waga 1200 no i carbonowe obręcze z piastą 240 dt swiss dorzucili dwie oponki super sonic race king używane rzecz jasna. mam nadzieję że nie zrobiłem w miarę dobry interes i parę sezonów na nnich pojeźdzę. wazę 65 kg.
pomirot Napisano 21 Lutego 2014 Napisano 21 Lutego 2014 Mam odpowiedniki 29". Na pewno będą co najmniej tak sztywne jak moje, a te spisują się świetnie. Wczesniej miałem ZTR Olympic, na piastach Tune i szprychach CX Ray 26". Nowe kręcą się lepiej. Jedyny problem to zapinanie opon. Też używam Race King i to jest masakra, do tego stopnia, że poważnie zastanawiam się nad wsadzeniem dętek :'(
lukaszl Napisano 22 Lutego 2014 Autor Napisano 22 Lutego 2014 dzięki za odp. jeszcze pytanko do carbonowych kół używa się zwykłych pasltikowych łyżek do zakładania opon?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.