Skocz do zawartości

[koła] Roval Control SL 142+ 26"

lukaszl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

zakupiłem taki komplecik jak w teamcie.

czy ktoś miał do czynienia z tymi kołami? jakies opinie doświadczenia? zapłaciłem 2600 za używki jedno sezonowe w podobno idealnym stanie z miesięczna gwarancją. koła jeszcze do mnie nie dostarły, a nawet jak dotrą to przed pierwszym statrtem w tym sezonie znaczy za półtora miesiąca i tak ich nie zdąże sprawdzić. a po tym błotku posniegnowym nie zabardzo lubię jeździć. davido zaproponowal złożenie kół ztr obręcz i piasta dt swiss 340 z wagą 1400g za blisko 2000tys. tu za 2600 waga 1200 no i carbonowe obręcze z piastą 240 dt swiss dorzucili dwie oponki super sonic race king używane rzecz jasna. mam nadzieję że nie zrobiłem w miarę dobry interes i parę sezonów na nnich pojeźdzę. wazę 65 kg.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mam odpowiedniki 29". Na pewno będą co najmniej tak sztywne jak moje, a te spisują się świetnie. Wczesniej miałem ZTR Olympic, na piastach Tune i szprychach CX Ray 26". Nowe kręcą się lepiej. Jedyny problem to zapinanie opon. Też używam Race King i to jest masakra, do tego stopnia, że poważnie zastanawiam się nad wsadzeniem dętek :'(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...