Skocz do zawartości

[rama] pekniecie lakieru czy ramy

miklas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zobaczymy ja zrobia ... wszystko trzeba wykrecic z roweru  a np.linki raz odkrecone lubia sie przeciac a dgyby tak sie stalo to powinni dac nowe , Maniak -  dlaczego by mieli pyskowac ja zaplacilem  za rower taki jaki jest na reklamie krossa  z tym ze na niej usterek nie ma  a ja kupilem z usterka ( a sprawa byla na tyle niejasna ze nie bylo wiadomo czego to jest pekniecie) od krossa dostalem jeszcze wiadomosc ze rower powinien byc cofniety ze sprzedazy  przez sklep w ktorym go kupilem.  Dla mnie to inaczej ,ten rower nie powinien w takim stanie wyjsc z fabryki  ale to akurat wina koncowej kontroli jakosci  

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam.jutro odbieram rower , dziwne dowiedzialem sie ze rame jednak wymienili na nowa  bo ponoc lakiernia sie nie wyrobila (ciekawe) i  oby tylko ladnie zlozyli.przy okazji reklamowalem inne usterki 1.wolnobieg "zgrzypial" jakby obcy metal w nim siedzial - wolnobieg wymienili   2.tylka opona bila (nie dalo sie jej ustawic) opone wymienili na nowa ---- wszystko zobaczycie na wlasne oczy , wstawie fotki

Napisano

Witam wszystkich i PRZESTRZEGAM PRZED KROSSEM !!!!  reklamowalem rower krassa  i prosze co dostalem  nowa rama z tym ze peknieta  ( wstawiam zdjecie )  sprzedawca w sklepie    rowerowym  "METALSPEC" olkusz - (uwaga na ten sklep)   byl strasznie zdziwiony jak zobaczyl ,sam powiedzial ze jest pekniecie na spawie!  mozecie sobie wyobrazic jak jestem zly rower byl miesiac w serwisie   i teraz bedzie nastepny  Zniszcyli niamal calkowicie nakretke kontrujaca suport !       http://imageshack.com/a/img89/1655/wlm2.png!     http://imageshack.com/a/img22/9472/pfhl.png   -    zdjiecia robione byly w sklepie telefonem kom wiec najlepsze nie sa , roweru oczywiscie NIE przyjalem 

Napisano

Witam wszystkich , krotka przygoda z krossem dla mnie sie zakonczyla,  firme ta bede omijal z daleka.Mianowicie dostalem nowa rame tyle ze tak samo  peknieta, zniszczyli calkowicie nakretke kontrujaca suport, rama byla poobijana ! Serwis krossa  .... szkoda gadac lepiej aby wasze rowery tam nie trafily ...sprawa sie zakonczyla tak ; po ostrej wymianie zdan! kross zwrocil mi pieniadze za rower -   pozdawiam wszystkich 

Napisano

Się ciesz, że dostałeś $$$. Niektórzy nie mają tyle szczęścia.

Nic się u tych chamów nie zmieniło - od teraz wszystkim będę odradzać Krossa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...