FURMAN19875 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Witam, otóż ponownie mam mały problem z moim Spinnerem Tym razem chodzi o to, że troszkę mi się zjechał korek od regulacji naprężenia sprężyny, no i zepsuło się nagwintowanie i korek nie chce się wkręcić, albo wkręca się bardzo ciężko i krzywo.No i moje pytanie brzmi:Czy dostanę gdzieś taki korek, albo czy tokarz będzie w stanie coś takiego wytoczyć. Nie musi być już nawet regulacji ,bo to tylko upośledza sprężynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu29 Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Korka pewnie samego nie dostaniesz, lepiej idź do tokarza zrobi ci nowy korek za niewielkie pieniądze, oczywiście musisz sporządzić rysunek albo dać mu ten korek na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 A zmierz go może cos od suntora podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FURMAN19875 Napisano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 OK.Długość części wchodzącej korka: 3,1 cm no i dodatkowo można ją przedłużyć kręcąc pokrętłem.Średnica nagiwntowania: około 3,1 cmŚrednica tej części pod pokrętłem (najszersze miejsce): 3,6 cm.Tokaż wytoczy bez regulacji czy z regualcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi