TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam mam problem z wykręceniem lewego pedała. Prawy wykręciłem w lewo. Czy lewy pedał też wykręcam w lewo czy w prawo, bo już nic z tego nie wiem. Dawno nie wymieniałem pedałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 lewy ma lewy gwint prawy ma prawy gwint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 pedaly wykrecamy zawsze w kierunku tylu roweru. latwo zapamietac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Witam mam problem z wykręceniem lewego pedała. Prawy wykręciłem w lewo. Czy lewy pedał też wykręcam w lewo czy w prawo, bo już nic z tego nie wiem. Dawno nie wymieniałem pedałów Lewy wykręcasz w prawo z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 pedaly wykrecamy zawsze w kierunku tylu roweru. latwo zapamietac. Lewy wykręcasz w prawo z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 To się zgadza, stojąc przed lewym pedałem to kręcąc w prawo kręcisz w kierunku tyłu roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 uwierz mi, mowie prawde ;] dzis nawet wykrecalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 4 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Dokładnie tak jest jak koledzy piszą. Prawy odkręcamy w lewo, lewy w prawo czyli jakby nie patrzeć kluczem kręcisz w kierunku tyłu roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Tak jest, dzięki za krótką lekcje Troche WD40 klucz młotek i odkręcone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 koleś w serwisie miał mi dokręcić korby, ale dokrecił tez pedały (były ok), teraz dziadostwa nie moge zdjąc, wd-40 i inne bajery (w tym kumple) nie pomagają .... Pogięte 4 rózne rodzaje kluczów, 2 z domu i 2 dokupione jestem w połowie załamki zobaczymy jak jutro pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 bo do pedałów trza używać klucza do pedałów (odp. długie ramie), kup ParkToola, nic nie zegniesz a odkręcisz. pzdrv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 mam jeden z długą rączką, też poszedł z dymem - choć 1 pedał udało mi sie cudem odkrecić ... A z drugim, boje sie, ze moge korby lub suport uszkodzić, bo newry trace bede musiał faktycznie sprawic sobie typowy pedalski klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.