Gość artur Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Witam,chciałem zapytac czy ten rower jest wart tej ceny?Sprzedający zapewnia że rower jest jak nowy,że wszystko jest sprawne,mówi że cena uczciwa bo na wiosne nie bedzie miał problemu,żeby sprzedać.Do jakiej kwoty ewentualnie mogę sie targować?http://allegro.pl/extra-trek-8000-2011-avid-reba-xt-3x10-garmin-bcm-i3943754046.html
Deimos Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Witaj. Sądząc po wielkości roweru (21,5"), to raczej nie jesteś "maluchem". Pomyśl o rowerze, ale na kołach 29er. Ja niedawno przesiadłem się z Treka 8500 (koła 26"), na Treka X-Caliber 9 (koła 29") i bardzo sobie chawalę... Chociaż nie jestem jakimś wybrykiem natury i mam normalne 183cm wzrostu.
tobo Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Najsłabszym ogniwem tego roweru są koła, ciężkie i zbudowane na niskiej klasy piastach, szczególnie z tyłu. W zestawie jest navi Garmina, może nie jest to najnowszy model ale i tak bardzo dobry - warto brać to pod uwagę przy zakupie jeśli się korzysta z takich zabawek. Rower nie ma specyfikacji fabrycznej, jak pisze sprzedawca, ma zmienioną kierownicę - w oryginale jest prosta, węższa. Rower ma avidy elixiry, trzyletnie to może być pułapka - padnięte uszczelki - nawet jeśli rower nie był użytkowany zbyt wiele. Zastanów się czy ten rozmiar ramy pasuje do Ciebie - to wielki rower i do tego ze sportową ramą/geometrią, więc będzie długi. Ja mam 185 cm wzrostu i wybierałbym w okolicach 18,5 - 19,5 cala z tego modelu.
Pytanie
Gość artur
Witam,chciałem zapytac czy ten rower jest wart tej ceny?Sprzedający zapewnia że rower jest jak nowy,że wszystko jest sprawne,mówi że cena uczciwa bo na wiosne nie bedzie miał problemu,żeby sprzedać.Do jakiej kwoty ewentualnie mogę sie targować?http://allegro.pl/extra-trek-8000-2011-avid-reba-xt-3x10-garmin-bcm-i3943754046.html
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.