Skocz do zawartości

[okładziny] Jakie okładziny do SD7?

Dejv47

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Powoli zaczynam przygotowania do sezonu, na początek postanowiłem wymienić okładziny w swoich hamulcach, Avid'ach Single Digit 7. Na chwilę obecną, użytkuję okładziny Avid Wrangler 2, które towarzyszą mi od nowości, jednak przedni hamulec zaczął strasznie piszczeć w momencie hamowania. Uznałem więc, że przyszedł czas na jego wymianę. Pierwsza myśl, która przyszła mi do głowy, to zakup tych samych okładzin. Problem tkwi w tym, że nigdzie nie mogę ich dostać, szukałem też w wielu sklepach internetowych i rezultat jest ten sam. Postanowiłem, że zwrócę się do Was z prośbą o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. W związku z tym, chciałbym zapytać, które okładziny będą najlepsze do w/w przeze mnie hamulców ?

Z góry dziękuję, za udzieloną pomoc i pozdrawiam!

Tak wiem, ale żaden z wątków nie rozwiał moich wątpliwości, zależy mi na konkretnym modelu okładzin, bo wymienieni przez Ciebie producenci są mi bardzo dobrze znani. Nie wiem tylko, jaka konkretnie okładzina będzie pasować do SD7.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...