Skocz do zawartości

[Maraton] MTB VI Metropolia Bydgoszcz - 31.05.2014r.

fix123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na moje dla wszystkich rowno, w przeciwnym wypadku moglo by dojsc do dziwnej sytuacji, gdzie kolejnosc przekraczania mety byla by inna od kolejnosci na liscie wynikow.

To Twoj pierwszy maraton?

No tak, tylko że w taki sposób - gdyby liczyć czas indywidualnie od przekroczenia linii startu do linii mety - liczyłby się rzeczywisty czas pokonania maratonu i nie miałoby znaczenia ustawienie na starcie, a tak trzeba będzie się w miarę dobrze ustawić ;)

To mój pierwszy maraton po 3 letniej przerwie (kiedy to od małego jeździłem bardzo intensywnie), tak więc jak to się mówi jestem mocno podjarany hahaha ;)

Napisano

Regulamin o dziwo nie podaje jaki czas będzie oficjalnym - netto czy brutto.

Wygląda na to, że netto też będą mierzyli bo potrzebny jest do "Klasyfikacja rekord trasy. " 

Napisano

Już po maratonie. Jak wrażenia? Jak wam poszło?  Osobiście uważam że był to bardzo dobrze zorganizowany wyścig. Trasa była interwałowa, przez co bardzo ciekawa. 5 bufetów + strażacy polewający wodą którzy pytali czy polac było miłym zaskoczeniem.  

Z pewnością wróce za rok by poprawić swoj marny wynik na 50 km- 2:32 h :[ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...