NowyUser99 Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam. Poszukuję jak najtańszym kosztem: Koło 26" tylne z bębenkiem pod kasetę. Najzwyklejsze byle sprawne. Bez kasety najlepiej. Nowe znalazłem za 70zł. Znajdę taniej u was? Opony 26" raczej nie większe niż 2.1. Nie zjechane. Klamki hamulcowe najprostsze ale metalowe/aluminiowe. Komplet. V-brake tak samo metalowe/aluminiowe. Komplet. Dodatkowo poszukuję kolorowych przewodów hydraulicznych (najlepiej szarych). Interesują mnie raczej nowe ze sklepu. Proszę o pomoc ponieważ nie mogę znaleźć. I zapomniałem dodać. Oferty z Poznania i okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Nowe koło za 70,-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 m.allegro.pl/kolo-tyl-26-kaseta-joytech-obrecz-2komorow-i3934545686.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 7 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Z taką ofertą trudno startować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam. Moge Ci sprzedać używane koła z Krossa Level A2 2012, przebieg około 2500km i hamulce tektro z klockami za 100 zł. Jestem z Poznania i jeśli jesteś zainteresowany to najlepiej byłoby się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 A co rozumiesz przez "z hamulcami"? Co dokładnie wchodzi w skład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Przedni oraz tylny hamulec v-brake z linkami,pancerzami i klockami author abs-3cc, używane oczywiście. Świeżo zdemontowane z roweru. W pełni sprawne rzecz jasna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Jak możesz to zapodaj jeszcze linkiem do V-brake (do jakiegoś foto). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daczenko Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUser99 Napisano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Wszystko kupione od Daczenko. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 10 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.