Skocz do zawartości

Merida

dorian0369

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie :)

przejde odrazu do rzeczy natomiast  ,,zakochalem" sie w roweryku MERIDA Big Nine TFS-900D jezeli chodzi o cene to znalazlem na necie za 4000 zl ( taki mam maksymalny budzet ) i teraz pytania 

- czy warto wydac tyle kasy na ten roweryk ,interesuja mnie roweryki MTB tylko na kolach 29 ?

- jak myslicie czy jest mozliwosc dostania takiego roweryku w salonie za ta sama cene co na internecie ( wolalbym  kupic w salonie zamierzam kupic tak na poczatku kwietnia za 2 miesiace  moze beda jakies jeszcze  promocje)

- slyszalem ze w niekturych sklepach jest tak ze  przy zakupie roweryku za gotowke  daja czasami jakis rabat tak samo pzy modelach ze zeszlego sezonu czy to prawda??

- co myslicie o innych modelach meridi big nine tfs 500/300/100  moze lepiej bylo by w nie zaiwestowac?

- chcialbym jeszcze dodac ze jestem zielony i poraz pierwszy kupuje roweryk takze jak ktos podal by mi w tej cenie  jakis fajny roweryk bylbym wdzieczny, 

Z gory dzieki za wszelkie porady , rady czy jakiekolwiek wskazuwki , 

POZDRAWIAM :)

• Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu

- podobny temat już istnieje

- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.

Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...