dorian0369 Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Witam serdecznie przejde odrazu do rzeczy natomiast ,,zakochalem" sie w roweryku MERIDA Big Nine TFS-900D jezeli chodzi o cene to znalazlem na necie za 4000 zl ( taki mam maksymalny budzet ) i teraz pytania - czy warto wydac tyle kasy na ten roweryk ,interesuja mnie roweryki MTB tylko na kolach 29 ? - jak myslicie czy jest mozliwosc dostania takiego roweryku w salonie za ta sama cene co na internecie ( wolalbym kupic w salonie zamierzam kupic tak na poczatku kwietnia za 2 miesiace moze beda jakies jeszcze promocje) - slyszalem ze w niekturych sklepach jest tak ze przy zakupie roweryku za gotowke daja czasami jakis rabat tak samo pzy modelach ze zeszlego sezonu czy to prawda?? - co myslicie o innych modelach meridi big nine tfs 500/300/100 moze lepiej bylo by w nie zaiwestowac? - chcialbym jeszcze dodac ze jestem zielony i poraz pierwszy kupuje roweryk takze jak ktos podal by mi w tej cenie jakis fajny roweryk bylbym wdzieczny, Z gory dzieki za wszelkie porady , rady czy jakiekolwiek wskazuwki , POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.