Skocz do zawartości

[ZLOT] VI zlot FR.org Info + zapisy 27.06-29.06

Przeor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak nastroje przed złotem? Dzisiaj w Brennej iście barowa pogoda, jutro do 17 ma być to samo wiec póki co to chill :)

Nastroje dobre :) Właśnie zapakowałem rower do auta, jeszcze jutro 3/4 dnia pracy i prawie się zaczyna ;)

Napisano

Ja z Zielonej Góry wyjeżdżam w piątek w nocy więc mam nadzieję, że doczłapie się na 10-11 i uda mi się Was dorwać przed wyjazdem w rowerową trasę. Wieczorkiem będę czekać z browarkiem :)

Napisano

strasznie wam zazdroszczę ...........ja muszę trolować w domu

Piotrze Z uważaj na głowę .........:-)

wypijcie moje zdrowie i wrzućcie jakieś fotosy szybko!!!

Napisano

Niestety, w tym roku mnie i kolegi nie będzie. U mnie kontuzja, u kolegi sporo pracy.

Pokoje opłacone, kto chce niech bierze.

Napisano

Szkoda:(

No nic następnym razem się uda

Jaka pogoda w Beskidach? W płaskiej Wielkopolsce upał. Źle się samochodem jeździ po mieście, nie idzie się skupić na jeździe tylko oczy na chodnik uciekają  ;)

Napisano

Macie już jakiś plan na jutro (piatek)? Bo nie wiem za bardzo na która godzinę się zebrać. Jutro mam caly dzien wolny i pewnie wyjedziemy z Gliwic rano, ale nie chce żeby mnie coś ominęło :D

Napisano

Ja z kumplem wpadam koło 11-12, częsc ludzi tez koło południa ma dotrzeć to koło 13-14 morzna strzelic jakiegoś tripa na dobry początek :)

Napisano

Panowie jak tam warunki w Brennej, bo coś dzisiaj kręciliście widziałem? :-)

Od jutra pogoda ma być świetna, ja już nie mogę się doczekać. Wyjeżdżamy o 8 z Wrocławia. 

• Mod Team
Napisano

Ale wam zazdroszczę... W jutro startujecie z imprezą a tu człowiek musi jeszcze na uczelni tyrać. 

Dużo fotek proszę przywieźć  :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...