Skocz do zawartości

[ZLOT] VI zlot FR.org Info + zapisy 27.06-29.06

Przeor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza
Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza

Adam skasuj co lepsze i już. Taka mowa trawa się zaczyna. To nie FB ;-)

1. Zarejestruj się na forum

2. Wbij do tematu zlotowego, mimo iż w nim nie uczestniczysz

3. Wyzwij na "pojedynek" stałych użytkowników

4. Napędzaj gównoburzę tekstami o Warszawie

Profit !

87561511626_ygoqtemwcswbjulkrtlg.jpg

Adam, posprzątaj pls, a panowie niech sobie wyjaśnią ocb na PM.

Napisano · Ukryte przez Puklus, 8 Czerwca 2014 - Brak powodu
Ukryte przez Puklus, 8 Czerwca 2014 - Brak powodu

c1ach , wyluzuj , bo z tego co widzę to "starzy użyszkodnicy " się przeczepili najpierw :D 

Padre , dopisz mnie plis do noclegów , będę w pt wieczorem , pokój może być Twój :D ( uprzedzam , mam mleko :D

<mkk>

Napisano

Jestem wyluzowany jak komponenty firmy Zoom, ot myślałem że napisałem żart, a dowiedziałem się że jestem z warszafki i coś o słomie ;)

Wracając do zlotu - czy ustalona jest już jakaś sobotnia trasa ? Albo przynajmniej zarys, co by w czwartek i piątek nie dublować sobie miejscówek.

Napisano

C1ach sam dojedziesz czy z kimś?

Co do trasy to Ukanieks ma rację. Pewnie i tak nie wszyscy razem pojadą razem. Ale jakiś tam zarys trasy jest.

Napisano

Panowie mam takie zapytanie czy temat koszulek umarł czy ktos się tym tematem zajmuje ??

Panowie mam takie zapytanie czy temat koszulek umarł czy ktos się tym tematem zajmuje ??

Napisano

Parada równości przy złocie to będzie jak niewinna demonstracja nowego pluszaka przez przedszkolaka.

@luk666, w innym temacie poruszano kwestie koszulek. Poszukaj.

Napisano

Pytanie mam organizacyjne. Czy nocleg z niedzieli na poniedziałek jeszcze mieści się w limicie zlotowym czy cza jednak wybyć?

Przyjeżdżam późno (w sensie w piątek), szkoda mi uciekać po jednym dniu, więc planuję(my) pokręcić jeszcze w poniedziałek.

Napisano

Nie wiem. Zadzwoń i się dowiedz. Ja ostatnio słabo z czasem się wyrabiam. Z tego co gadałem wcześniej to chyba jeden dzień można sobie przedłużyć ale lepiej się dowiedz.

Napisano

Gdyby ktoś chciał taniej i jeszcze nie wpłacał sałaty do Przeora to mam 2 miejsca w pokoju 4 os. opłacone noclegi piatek i sobota z szamą.

Niestety 2 kumpli musiało wycofać się z wyjazdu, a kasa juz dawno opłacona.

zainteresowanych prosze o info na pw to uzgodnimy szczegóły.

pozdr

Napisano

Zienio, za żarcie Ci zwrócę bo jeszcze nie zapłaciłem. A co do pokoju to trzeba kogoś znaleźć na to miejsce.

UWAGA! UWAGA! UWAGA!

Zbieram chętnych tylko do środy. W następnym tygodniu ląduję w Świeradowie i nie będę miał czasu się tym zzajmować. Z tego co wiem, to jeszcze miejsca są. Możecie się kontaktować bezpośrednio z ośrodkiem.

Napisano

Dzięks za info w takim razie kto chętny zapraszam do pokoju, zostały 2 miejsca. Najchętniej dziewczyny :D

od złego chłopcy też się nadają :)

Napisano

Zostało jeszcze jedno miejsce u nas w pokoju do oddania jak ktos chetny a jeszcze nie dokonał wpłaty to prosze o info :) nocleg piatek-sobota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...