szczerb Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Pewnie zkitra w lewych drzwiach bacik do kasety w ramach zabezpieczenia
bobiik Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Miejsca som:D A Twój pokój rozumiem, idzie z innej puli? Czy tu mamy Cię wpisać? Jak się zapisałeś, całkowicie prywatnie? Uwielbiam kombinatorów, lubią robić pod górkę Zapłaciłem zaliczkę za dwuosobowy pokój ,a z jakiej puli tego nie wiem ;-(. To się nazywa zaradność i zwolnienie innych z części pracy ;-) Od 2 lat tak robię parę innych osób i jakoś świat dalej istnieje ;-) Jeśli jest jakiś zgrzyt to można się dopytać z jakiej to puli w ośrodku. Czy ktoś ze zlotu wysłal im pieniadze za tenże pokój. Tzn Ja :-)
adhed Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Chodzi o to, czy wspominałeś przy rejestracji coś o zlocie forum, bo nie wiadomo czy dopisali Cię do naszej puli miejsc noclegowych czy do pozostałych. Jeśli do pozostałych to nie ma żadnego tematu, ale jak do naszych, to teraz Przeor nie wie ile jeszcze osób może dopisywać.
bobiik Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Poinformowałem że jestem ze zlotu ale nie chce Was wprowadzać w błąd gdzie mnie zaszeregowali ;-(
ukaniex Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Piotr w tym roku już nie jedzie z kolegami tylko z kobietą więc chciał zabłysnąć zaradnością.
venom2000 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 w tym roku już nie jedzie z kolegami Zara,zara !! w dyliżansie jedzie z nami,a co będzie się działo na miejscu już nie wnikamy i żadna kobieta nie jest w stanie niczego zepsuć a może być tylko lepiej
ukaniex Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Baba na zlocie przynosi pecha, tfu, tfu... co za pomysły.
adhed Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Mnie tam dopiszcie do jakiego chcecie pokoju, lepiej jakby więcej osób w nim było, ale chyba już takich nie ma, to niech będzie i 2-osobowy
venom2000 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Mnie tam dopiszcie do jakiego chcecie pokoju może by dać go do pokoju z samymi kobietami? Baba na zlocie przynosi pecha, tfu, tfu... co za pomysły zawsze myślałem że na statku to pech,można by wtedy za burtę i po kłopocie
bobiik Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Piotr w tym roku już nie jedzie z kolegami tylko z kobietą więc chciał zabłysnąć zaradnością. A Venom i C1ach to pies ;-) Jeszcze będziesz będziesz siedział za nami na kole pod górke ;-)
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 I przegryzał popcorn popijając cola krzycząc "szybciej kur…de!!!" .
venom2000 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 będziesz siedział za nami na kole pod górke ;-) przegryzał popcorn popijając cola krzycząc "szybciej kur…de!!!"
Mroova Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Dlaczego organizujesz zloty jak ja w pracy jestem???????? Masz kopa w d/j
venom2000 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza ???????? "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry PratchettWeź sobie urlop na żądanie i po kłopocie
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ciekawe czy Prachett wspomniał cos o nadużywaniu emotikon… :>
venom2000 Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza czy Prachett wspomniał cos o nadużywaniu emotiko Niestety ale nie
Mroova Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Super, dzieki, jestes strasznie przydatnym forumowiczem. Gratuluje "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett Weź sobie urlop na żądanie i po kłopocie
venom2000 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza jestes strasznie przydatnym forumowiczem. Dzięki,kolega chyba nie zna się na żarcie ale to nic,a tak jak pisałem wcześniej skoro wypada ci że jesteś w pracy to możesz zawsze wziąć urlop na żądanie i przybyć każdy jest mile widziany a im więcej nas to fajniejsza impreza,więc zamiast panikować to ruszyć szare komórki i pokombinować coś
Przeor Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Napisano 8 Czerwca 2014 Po pierwsze Mrówa nie ma szarych komórek Po drugie w Angli nie ma takiej instytucji jak urlop na rządanie Po trzecie Mrówa jest ode mnie szybszy więc cieszę się, że nie będzie go w Brennej, przynajmniej nie będzie mnie dołował. Po czwarte, Mrówa wyszalejemy sie tydzień wcześniej w Świeradowie Jak się wszyscy zjawią co deklarują to będzie ponad 40 osób
c1ach Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Super, dzieki, jestes strasznie przydatnym forumowiczem. Gratuluje Jak dotąd od założenia konta napisałeś dwa posty, z których żaden nie jest "przydatny" nawet w tak offtopowej dyskusji jak tutaj. Tak więc nie rozpychaj się łokciami w nowym towarzystwie, bo możesz źle skończyć Nienawiść do świeżaków tak nas wychowano...
Przeor Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Napisano 8 Czerwca 2014 Ale ja Mrówę znam od stu lat, on zawsze taki gbur był C1ach, ty się coś tam kiedyś deklaroałeś, że wcześniej przyjeżdżasz? Prawda li to? I od kiedy? Bym CIę wpisał co byś pokój miał przygotowany.
c1ach Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 No niby mam być od czwartku, nad noclegiem w sumie nie myślałem Możesz mnie wpisać.
Mroova Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 · Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Ukryte przez safian, 8 Czerwca 2014 - Gównoburza Jak dotąd od założenia konta napisałeś dwa posty, z których żaden nie jest "przydatny" nawet w tak offtopowej dyskusji jak tutaj. Tak więc nie rozpychaj się łokciami w nowym towarzystwie, bo możesz źle skończyć Nienawiść do świeżaków tak nas wychowano... Jak to sie mawia w mniej znanych Wam kregach: " nie jestem tu dla przyjemnosci.. " Spoko, nie mam zamiaru Wam tego Forum Rowerkowego trolować, jedynie z autorem tematu chciałem podyskutowac, wiec slow down koleżanki.... i koledzy Jak dotąd od założenia konta napisałeś dwa posty, z których żaden nie jest "przydatny" nawet w tak offtopowej dyskusji jak tutaj. Tak więc nie rozpychaj się łokciami w nowym towarzystwie, bo możesz źle skończyć Nienawiść do świeżaków tak nas wychowano... Kolega ma Warszafkowe, widze maniery i łokciami sie do metra rozpycha, ma kolega racje ze może sie źle skończyć wiec kolega tą stolycką nienawiść w buty pomiedzy słome włoży, ok?(mińsk maz, to juz W-wa?) A nie pytany, niech niepotrzebnie głosu nie zabiera Przeor co Ty masz za kolegów!?
Mod Team safian Napisano 8 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 8 Czerwca 2014 Panowie, proszę o spokój i bez osobistych wycieczek, bo zrobi się niemiło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.