zienio Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Pok nr.4 4-osobowy juz zarezerwowany dla mojej ekipy , jak nie to next 4 osobowy jest dla mnie
Kenzie Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Ja byłbym wdzięczny za pokój 4-osobowy Jadę z dziewczyną i parą znajomych więc z wiadomych względów dobrze by było abyśmy nie zostali 'rozsiani' po ośrodku
Przeor Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Drodzy parafianie! Coś tam wypisałem w pierwszym poście. W związku z małą ilością czwórek, pierszeństwo miały ekipy, które przyjeżdżają razem. Łatwiej im będzie logistycznie się organizować. No i jedna dla mnie bo to ja decydowałem Żarcie trzeba zamówić i opłacić co najmniej tydzień do przodu. Przypominam, że w bezpośredniej okolicy nie ma żadnego sklepu, baru do którego można podskoczyć. Trzeba zjechać na dół. Kasy za wcześniejszy pobyt nie musicie mi wpłacać, na miejscu sobie ogarniecie. Tylko dajcie mi znać od kiedy. Wpiszę wtedy na listę i będą się Was spodziewać w ośrodku.
n4k5 Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Przeor, proszę zaklep dla mnie pokój 2os. Dzięki.
venom2000 Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Ja przyjeżdżam sam 25tego i mozna mnie dorzucić do jakiegoś pokoju Dopisz się do mojej czynastki i we dwóch będziem trolować w gabinecie SPA
Zymelka Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Venom ale z tego co widzę to masz dwójkę z marciniuszem, wiec gdzie Ty chcesz mnie tam jeszcze upchnac? chyba że jest jednak miejsce to chętnie je przygarne
Zymelka Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 · Ukryte przez mrmorty, 10 Czerwca 2014 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 10 Czerwca 2014 - Brak powodu Venom ale z tego co widzę to masz dwójkę z marciniuszem, wiec gdzie Ty chcesz mnie tam jeszcze upchnac? chyba że jest jednak miejsce to chętnie je przygarne Venom ale z tego co widzę to masz dwójkę z marciniuszem, wiec gdzie Ty chcesz mnie tam jeszcze upchnac? chyba że jest jednak miejsce to chętnie je przygarne Venom ale z tego co widzę to masz dwójkę z marciniuszem, wiec gdzie Ty chcesz mnie tam jeszcze upchnac? chyba że jest jednak miejsce to chętnie je przygarne Venom ale z tego co widzę to masz dwójkę z marciniuszem, wiec gdzie Ty chcesz mnie tam jeszcze upchnac? chyba że jest jednak miejsce to chętnie je przygarne
ukaniex Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Piotrek... Venom chyba już przyjął do wiadomości. ;-)
Zymelka Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Jakiś bug się pojawił kilka razy wyskoczylo mi ze jakiś błąd serwera. Jak jakiś mod ma możliwość to usuncie ten jeden wpis
marcinusz Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 O widzę, że mną już rozporządzono Nie będę wnosił sprzeciwów. No może tylko do tego, że mi się ksywka rozrasta. Nie Marciniusz tylko marciniusz Jakoś nawykłem do wieloosobowych pokoi zlotowych i dziwnie będzie mi w niekoedukacyjnej dwójce bez przyzwoitki Tak luźno rzucę, że chętnie bym się wprosił do trójki c1acha, jeśli to nie problem i nie ma sprzeciwów.
venom2000 Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Bardzo chętnie oddam marcinusza za zymelkę Panie Majster zrób pan przeróbkie
ukaniex Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Patrzcie jak sie Venom nam przez rok wyrobił i w chlopcach przebiera …
venom2000 Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 A co tam żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek dobra,dobra koniec gupich dżołków z Zymelką mam do obgadania niezałatwiony temat czyli
ukaniex Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Obawiam sie ze, po tej deklaracji, sam bedziesz w pokoju...
Przeor Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Napisano 4 Czerwca 2014 No dobra, potasowałem Was. Jak coś komuś nie pasuje to mówi się trudno
venom2000 Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Molto gracje Padre Zymelka już jesteś w SPA
Przeor Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Napisano 5 Czerwca 2014 Zabukowalem bezpośrednio pokój 2 osobowy i dałem zaliczkę. Czyli 2 osoby do zlotu. Jak bezpośrednio? W ośrodku? Jak tak to jeszcze dychę na ognisko musisz dać albo nie będziesz się przy nim grzał To już Cię nie dopisuję bo mi się bałagan w papierach zrobi
bobiik Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Tak ,bezpośrednio w ośrodku. Moje towarzystwo jest bardziej drogocenne niż ta dycha ;-) Poza tym będę miał się przy kim grzać ;-) Dyche juz odłożyłem w bezpieczne miejsce;-)
szczerb Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Hej, jakieś 3 lata tylko czasem coś tu czytałem, więc witajcie po przerwie Byłem na chyba trzecim (w Pieninach) zlocie i dobrze wspominam. Słusznie wnioskuję podsumowania w pierwszym poście, że miejsca są i można się jeszcze dopisać?
Zymelka Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Myślę że jeszcze są Przeor kerownikiem wiec on musi potwierdzić
Przeor Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Napisano 5 Czerwca 2014 Miejsca som:D Tak ,bezpośrednio w ośrodku. Moje towarzystwo jest bardziej drogocenne niż ta dycha ;-) Poza tym będę miał się przy kim grzać ;-)Dyche juz odłożyłem w bezpieczne miejsce;-) A Twój pokój rozumiem, idzie z innej puli? Czy tu mamy Cię wpisać? Jak się zapisałeś, całkowicie prywatnie? Uwielbiam kombinatorów, lubią robić pod górkę
szczerb Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Super Zamierzam przyjechać 26-go w czwartek. Przelewać za całość i załatwisz temat? Czyli: - 3x nocleg - 3x obiadokolacja - 3x śniadanie - ściepa na ognisko daje 235zł do wpłaty? I przy okazji - ma ktoś wolne miejsce transportowe na jeden osobo-rower z/przez Łódź? Pociągiem do Bielsko-Białej nawet nieźle to wychodzi, ale oczywiście wózkiem fajniej, bardziej ekonomicznie dla kierowcy i pod sam budynek.
Przeor Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Napisano 5 Czerwca 2014 Wpłać wszystko mi, wszystko ogarnę. Właśnie tyle mi brakuje do biletu do Kanady Jakbyś się zdecydował jechać w piątek, to ja pojadę przez Uć bo zabieram koleżankę Alkor. Trochę się jej boję, bo jej nie znam, a tak, we dwójkę byłoby raźniej. W łodzi powinienem być 7-8 w piątek.
szczerb Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 OK, namówiłeś mnie EDIT: A z Kanadą chyba podpisaliśmy umowę ekstradycyjną w '94
ukaniex Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 @Przeor, ja bym sie bal jechac z obca kobieta. Weź jakaś maczetę albo chociaż tasak do mięsa, watpię by Ci pomogły ale zawsze doda animuszu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.