Przeor Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Na fejsbuku nie ma iwentu bo nie mam fejsbuka. @venomdwatysiące zaraz będzie. Nie siedzę 25 godzin na dobę na forum.
Zymelka Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Przor, to tak jakbyś nie istniał w rzeczywistości ale zlot mam nadzieje się odbędzie Przyjeżdża jeszcze ktoś szybciej oprócz venoma i jego paczki? Bo jakoś pokój trzeba zająć. Ja będę na miejscu 25tego ok 9-10 rano.
alkor Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Ok namówiłaś mnie. Pojadę przez UĆ i Cię zgarnę. <3
Przeor Napisano 29 Maja 2014 Autor Napisano 29 Maja 2014 Tej, co oznacza Twoja odpowiedź? Że coś jest mniejsze od trzech? Bessęsu Dobra, mały apdejt. Wysłałem zapytanie o rozkład pokoi do naszej noclegowni. Po weekendzie zaczniemy się wpisywać. Kto z kim chce, a kto z kim nie chce. W ten weekend będę nieosiągalny bo startuję w wyścigu kolarskim dlatego, panie venomdwatysiące, mogę nie odpowiadać na jakieś zapytania. Aczkolwiek telefon mam nowoczesny i mogę znienacka coś napisać
venom2000 Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Panie Przeor over,over !! apdejt satysfakcjonuje mą osobę i udanego startu życzę
Clover Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 chciałam się zapytać czy można się jeszcze zapisać na zlot? Byłam ze znajomymi na II zlocie (Durbaszka) i mi się spodobało. W tym roku znajomi niestety nie mogą pojechać a ja chciałam się wybrać z narzeczonym.
venom2000 Napisano 1 Czerwca 2014 Napisano 1 Czerwca 2014 Zamiast pytać rób przelew na konto Peora,wszystkie dane masz podane w pierwszym poście i napisz mu na priva po opłaceniu
Przeor Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Napisano 2 Czerwca 2014 W http://www.forumrowerowe.org/topic/152755-zlot-vi-zlot-frorg-info-zapisy-2706-2906/?p=1425804'>pierwszym poście jest informacja o dostępnych pokojach. Proszę o zapisy. Będzie nam łatwiej się ogarnąć podczas przyjazdu. Osoby, które chcą przyjechać wcześniej, a nie opłaciły u mnie dodatkowych noclegów, niech się jednoznacznie zadeklarują. Mogą sobie opłacić po przyjeździe. Wpiszę im odpowiednią adnotację.
c1ach Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Od której tam się zaczyna doba hotelowa ? Nie znalazłem, chyba że na telefonie nie widać...
venom2000 Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Panie Majster podoba mnie się ta czynastka dwuosobowa więc jeżeli można to bierzem ją we dwóch Ja i mój brzuch
c1ach Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 A na dojazd zorganizuję Ci przyczepkę...taką kabinę do przewozu koni W końcu zlot będzie w stadninie, nie ?
Sol Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Poproszę o zarezerwowanie jednej trójki dla mua, Hanzo oraz kolegi Ukaniex co będzie, aczkolwiek na liście nie uwidocznił się. Jeszcze.
Przeor Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Napisano 2 Czerwca 2014 Rezerwacji dokonujcie w temacie. Nie piszcie mi pewu. Pietiasiedemdziesiątydziewiąty może pisać pewu. Bo ma jakąś scysję i mody zatwierdzają jego posty Ci co wysłali już nie muszą potwierdzać, ale nie zapychajcie mi skrzynki
bobiik Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 c1ach Doba zaczyna się o 11 ,a kończy o 10 lub na odwrót ;-)
ukaniex Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Poproszę o zarezerwowanie jednej trójki dla mua, Hanzo oraz kolegi Ukaniex co będzie, aczkolwiek na liście nie uwidocznił się. Jeszcze. @Przeor, zabookuj jeden 3 osobowy pokój dla powyższych obywateli od 25.06 do 29.06. Jeśli chodzi o wyżywienie to pewnie weźmiemy śniadania ale to do dogadania z Hanzo Sol'o.
c1ach Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Ja chcę być w 4-osobowym, kolejny pusty czyli nr 4. Dopiszta mnie
bobiik Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Zabukowalem bezpośrednio pokój 2 osobowy i dałem zaliczkę. Czyli 2 osoby do zlotu.
marcinusz Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Ja jestem otwarty na nowe znajomości lub pogłębianie rozpoczętych na poprzednich zlotach. Można mnie wrzucić do dowolnej czwórki
Sol Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Pytanie natury organizacyjnej mam - żarcie cza jakoś z góry opłacać czy można to na miejscu załatwić?
Zymelka Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Ja przyjeżdżam sam 25tego i mozna mnie dorzucić do jakiegoś pokoju Przeor dopłacić Ci za te dwie dodatkowe doby czy na miejscu mam to zrobić wlascicielowi?
marcinusz Napisano 2 Czerwca 2014 Napisano 2 Czerwca 2014 Zymelka, jeśli nic nie pomyliła pamięć ma zawodna, to my na III zlocie razem kręciliśmy na Rychleby. Do Hucuła przyjadę 27, ale jeśli pogoda będzie dopisywać, to wezmę wcześniej urlop i będę dwie wsie z boku stacjonował. Wygląda na to, że sporo osób planuje wcześniejszy przyjazd
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.