Sol Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Jutro ogarnę wplaty jak tylko dojdę do siebie, bo coś mnie po weekendzie trzyma Hehe, wiedziałem żeby nie wpłacać przed Jurą
Przeor Napisano 25 Marca 2014 Autor Napisano 25 Marca 2014 Melanż na Jurze był epicki:)A Ty Piksel nie bądź taki mądry:p Dętki nie chcesz kupić? Na dzień dzisiejszy 20 osoborowerów jest zapisanych
Kenzie Napisano 10 Kwietnia 2014 Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja dziewczyny i chłopaki raczej na 90% odpadam z jazdy po górach. Mimo że zapłaciłem zaliczkę to nie wycofuję się z wyjazdu, ale niestety kontuzja, której nabawiłem się w styczniu (zerwane ścięgna w prawym stawie skokowym) dalej daje się we znaki i czarno widzę bym w pełni doszedł do siebie. Niby jest rehabilitacja, konsultacje, ale jak wiadomo w przypadku takich urazów nie bywa lekko. A szkoda bo niezwykle napaliłem się na jazdę w tych rejonach. Pozostanie mi co najwyżej spacer po okolicach, browar w Żywcu i skocznia w Wiśle
Przeor Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 Jak ktoś się zastanawia to radzę się pospieszyć. Doszły mnie słuchy, że w ośrodku w tym czasie maja mieć szkolenie jakieś dermokonsultantki (czyli krótko mówiąc niezłe laski ) i możemy nie mieć więcej jak 30 miejsc bo tyle zarezerwowałem patrząc po poprzednich zlotach. Otrzymuję również zapytania czy z "moją kondycją dam radę"? Odpowiadam. Z moją łydą jest tak źle jak jeszcze nigdy nie było/ Operacja, rechabilitacja na tyle dały mi się we znaki, że pod górkę zwyczajnie wypycham Dlatego jak ktoś ma słaba kondycję to śmiało niech się zapisuje, przynajmniej nie będzie mi smutno jak będę sam szedł na końcu. Oczywiście grupa wycinaków może się utworzyć i sobie lecieć do przodu.
Hanzo Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 E, to jak masz siłę wypychać to jeszcze nie jest tak źle. Generalnie, zawsze jest tak, że grupa jest zróżnicowana pod względem kondycyjnym. Podobnie jest ze sprzętem, nie trzeba mieć "super-hiper" roweru żeby dobrze się "bawić".
marcinusz Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Doszły mnie słuchy, że w ośrodku w tym czasie maja mieć szkolenie jakieś dermokonsultantki (...) Zapachniało skandalem obyczajowym
Zymelka Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Doszły mnie słuchy, że w ośrodku w tym czasie maja mieć szkolenie jakieś dermokonsultantki (...) Człowiek na starość to ślepy się robi... Głowiłem się przez moment co to są demokrasnoludki zanim skapnąłem się że chodzi o dermokonsultantki Skandal obyczajowy? ;p Ja tam nie mam nic przeciwko
Patryke Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 To jeszcze zamiast na rower będziemy siedzieć z maseczkami na twarzy czy co :-) Co do samej kondycji to zawsze na zlocie robią się małe grupki dopasowane kondycyjnie i każdy zawsze znajdzie coś dla siebie, więc tutaj nie ma obawy :-) Wysłane za pomocą Tapatalk.
Przeor Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Napisano 17 Kwietnia 2014 23 osoby w kwietniu, idziemy na rekord
lukaszs Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 To jeszcze zamiast na rower będziemy siedzieć z maseczkami na twarzy czy co :-) Co do samej kondycji to zawsze na zlocie robią się małe grupki dopasowane kondycyjnie i każdy zawsze znajdzie coś dla siebie, więc tutaj nie ma obawy :-) Wysłane za pomocą Tapatalk. ewentualnie ucieczka i peleton .... trzeba trenować bo z reguły najwolniejsi najkrócej odpoczywają:-)
bobiik Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Doliczcie jeszcze 2 osoby. Będziemy już od 26 ;-) Logistycznie lepiej było mi załatwić wszystko samemu za co biję się w pierś :-)
venom2000 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Jutro zrobię przelew bo dziś nie chce mi się
venom2000 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 To zrobię przelew na futro i będzie miodzik,ojczulek niech lepiej bekę z miodem zacznie toczyć do ośrodka w którym mamy być bo gawiedź sporawsza się zapowiedziała więc napitku ma być pod dostatkiem a i landarami i karocami swemi niechaj gromko przybywający swe beczułki utoczą na poczęstunki
Bartazal Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 A więc tak mam 16 lat i rower crossowy, kierownica motylek. Kondycja raczej dobra są jakieś sprzeciwy względem roweru crosowego?
Przeor Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Góry się sprzeciwiają Generalnie wielkich przeciwskazań nie ma poza trasami. Ze mną już raczej nie pojeździsz bo rower tego nie wytrzyma. Ale nic nie stoi na przeszkodzie aby znalazł sobie grupkę takich jak Ty i traski sobie ułożycie pod rower. Asfalt czy szutry czy co tam chcesz. EDYTA: Co to u diabła jest kierownica motylek?
madluki Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 To taki trzepak : http://bmd.webserwer.pl/images/FC4EFAEE-60C9-4AE5-B711-3BC78F5625A5.JPEG Jedzie ktoś z Dolnego Śląska ?
luk666 Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Ja będę jechał z wroclawia tylko musze jeszcze zrobic przelew a czekam na wyplate. (na 90% będę jechał autem )
Bartazal Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Tak taka właśnie kierownica to pogadam z kolegami to może pojedziemy
adhed Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Ja jadę z Dolnego Śląska, okolice Jeleniej Góry. Na razie wstępnie ma jechać mój kolega, ale jeszcze nie wpłacał kasy i nie wiem czy ostatecznie pojedzie, więc zobaczę ile osób mógłbym wziąć. Na pewno zostałoby jeszcze jedno miejsce, jakby udało się załatwić jakiś uchwyt na dach, bo ja mam tylko 2 (na mój i kolegi rower).
trapi Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 To jeszcze mnie proszę dopisać - kasa poszła
Przeor Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 Dopisani kolejni chętni. Oj będzie się działo
Kartezjusz Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Kurde, żebym wiedział wcześniej to może i ja bym się pojawił. Lokalizacja całkiem niezła... Może w przyszłym roku! Przyjemności! i wiatru w plecy!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.