Przeor Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 W tym roku zapraszamy wszystkich forumowiczów na VI zlot, który odbędzie się w Brennej. Rowery będziemy przechowywać w zamykanym pomieszczeniu. Ośrodek jest sprawdzony, przyjazny rowerzystom. W pokojach jest WC i prysznic. Istnieje możliwość przyjazdu wcześniej, później będą kolonie ale jeden dzień będzie można sobie przedłużyć. W przypadku wcześniejszego pobytu będziemy się kontaktować indywidualnie, ale Pani z ośrodka stwierdziła, że nie powinno być problemu z miejscami. Termin: 27.06-29.06 Miejsce: Brenna, Ośrodek Hucuł KLIK W samym ośrodku jest miejsce na ognisko, więc można sobie włosy opalić i trochę się wygrzać. Koszt pobytu to: 40zł za nocleg 15zł śniadanie 20zł dwudaniowa obiado-kolacja 10zł koszty manipulacyjne - opłata jednorazowa za drewno na ognisko, żeby nie trzeba było po lesie z siekierą latać. Są przewidziane dwa ogniska w piątek i sobotę. Jak nie będzie pogody to izotoników za to nakupimy Zarezerwowałem na razie 40 miejsc, w przypadku gdy będzie słabe zainteresowanie to na pewno część miejsc trzeba będzie odpuścić. No i w efekcie może miejsc zabraknąć dlatego warto rezerwować sobie miejsca wcześniej. Istnieje możliwość pobytu na jedną noc, koszt noclegu pozostaje bez zmian czyli 40zł. Wpłat w kwocie 90zł + ewentualne posiłki dokonujemy na : Damian Marczak 69 1140 2004 0000 3202 3861 8732 W tytule wpłaty podajemy nick/nicki osób, których wpłata dotyczy. Możecie mnie poinformować na PW o wpłacie, będzie mi łatwiej Żeby dokonać rezerwacji musimy wpłacić 1000zł do końca kwietnia, dlatego proszę osoby, które są zdecydowane na udział w zlocie o nieociąganie się i wpłatę za noclegi + ewentualne wyżywienie. Co do posiłków, to musimy zdecydować się co najmniej tydzień przed, nie będzie możliwości zakupu obiadów na miejscu. Zachęcam do zamówienia żarełka, jest dobre. W pobliżu samego ośrodka nie ma sklepów. Trzeba targać prowiant/piwo z dołu, pamiętajcie o tym podczas przyjazdu, warto się zatrzymać przy jakimś sklepie. Co do osób niepełnoletnich to stosujemy się do zasad opisanych w tym temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/129127-v-zlot-info-zapisy/ Przypominam, że zlot odbędzie się w górach i jazda może być niebezpieczna dla zdrowia. Dlatego każdy powinien zadbać o swoje bezpieczeństwo i jedzie na własną odpowiedzialność. W razie pytań zapraszam na PW lub do wątku zlotowego http://www.forumrowerowe.org/topic/149328-zlot-vi-oficjalny-zlot-frorg/ Lista osób, które będą uczestniczyć w zlocie: 01. Przeor 02. Hanzo 03. Kenzie 04. Koleżanka Kenzie 05. Koleżanka Kenzie 06. Kolega Kenzie 07. Janisław 08. Pawel_BB 09. Alkor 10. Pietia79 11. Adhed 12. Patryke 13. Zymelka 14. C1ach 15. Zienio 16. Wiechu 17. Kaśka 18. Michalj 19. marciniusz 20. Sol 21. DudiRadom 22. Teściu DudiegoRadomia 23. Luk666 24. Trapi 25. n4k5 26. os towarz n4k5 27. Venom2000 28. Kolega Luk666 29. Szczerb 30. mkk 31. STF 32. Slaker 33. Ukanieks - zapłacił ale źle Zapisy do pokojów. Osoby, które przyjeżdżają wcześniej niech się spikną razem, będzie im raźniej. Pokój nr 3 (4os) - Przeor, Alkor, Paweł BB, szczerb Pokój nr 4 (4os) - Kenzie i jego drużyna Pokój nr 5 (4os) - Zienio, Wichu, C1ach,adhed, C1ach od 26-29.06, Pokój nr 1 (3os) - Sol, Hanzo, Ukanieks - Hanzo i ukanieks od 25-29.06 Pokój nr 2 (3os) - Michalj, Janisław, Patryke Pokój nr 6 (2os) - Luksześćsetsześćdziesiątsześć i jego kolega Pokój nr 7 (2os) - Pietia79, Trapi Pokój nr 8 (2os) - n4k5 + os. towarzysząca Pokój nr 9 (2os) - Pokój nr 10 (2os) - DudiRadom + jego teściu, obaj od 26-29.06 Pokój nr 11 (2os) - MKK, Kaśka Pokój nr 12 (2os) - STF, Slaker Pokój nr 13 (2os) - Venom2000 od 26-29.06, Zymelka od 25-29.06
parmenides Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Czy jest możliwość zapisania się tylko na jedną noc? Mam ze swojej nory w Beskidzie Małym, gdzie będę wtedy z rodziną, jakieś 65 km po szosie. Chętnie bym wpadł na przejażdżkę po asfalcie i potem na impre. Chętnie bym potem przenocował, żeby móc się napić piwa. Ale interesuje mnie jeden nocleg z jedzeniem. Jest taka szansa? pozdr
Przeor Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 Prawdopodobnie nie będzie problemu ale może cena się zmienić. Jak dostanę info to Ci odpowiem.
parmenides Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Dzięki. Oczywiście za nocleg mogę zapłacić więcej. Pozdr
Patryke Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Super, że już temat konkretnie ruszył, dzięki Przeor za organizację! Miejscówka będzie zacna :-) Jeśli chodzi o mnie to wpłacam na zlot zaraz po wypłacie na koniec lutego :-) Wysłane za pomocą Tapatalk.
Przeor Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 Czy jest możliwość zapisania się tylko na jedną noc? Mam ze swojej nory w Beskidzie Małym, gdzie będę wtedy z rodziną, jakieś 65 km po szosie. Chętnie bym wpadł na przejażdżkę po asfalcie i potem na impre. Chętnie bym potem przenocował, żeby móc się napić piwa. Ale interesuje mnie jeden nocleg z jedzeniem. Jest taka szansa? pozdr Można zaklepać sobie jeden nocleg, kwota pozostaje bez zmian, czyli 40zł. No i oczywiście opłata ogniowa
zabiel17 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 kurcze, jak ja chce być na zlocie. w końcu w górach, w których byłem tylko raz. ale niestety, na razie jeszcze nie mogę rezerwować i wpłacać póki nie wyjaśni się moja przyszłość policyjna może w czerwcu wezmą mnie na szkółkę, to i tyłek ze zlotu. ale jak nie wezmą to przyjeżdżam i jeszcze dwie osoby zabieram !!!!
Przeor Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 Demokracja panie, demokracja Poza tym, wystarczy, że będziesz się uczył systematycznie to weekendów zarywać nie musisz. No chyba, że niestacjonarnie to wtedy trzeba przedtermin brać
miciu22 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Kolejny zlot zapowiada się grubo, bo byłem niedawno w tamtych rejonach. Cóż, chciał bym być, ale za dużo czasu, żeby cokolwiek decydować. Te 290 km jakoś oblecę, bo wiem po zlotach I i IV, że warto.
Grand231 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 No panowie to ja i również pierwszy raz w dziejach pojawię się na zlocie .
Przeor Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 No to panowie wpłacać, bo jak nie uzbieramy na zaliczkę do końca kwietnia to zlotu nie będzie
lukaszs Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 do końca kwietnia jeszcze mnóstwo czasu damy radę
Hanzo Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Demokracja panie, demokracja Taka demokracja trochę zdalnie sterowana, ale zawsze demokracja
marcinusz Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Ja na razie nie wpłacam, bo... myślę. Zlot jest ok. 50minut jazdy rowerem od domu rodziców mojej kobiety, w związku z tym jeszcze biję się z myślami czy brać jeden czy dwa noclegi. Jeszcze tydzień-dwa i dojrzeję do jedynej słusznej decyzji, że biorę dwa noclegi
Grand231 Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Przeor to jaką kwotę trzeba przelać jeżeli w grę wchodziłby tylko jeden nocleg z soboty na niedzielę ?.
Hanzo Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Koszt pobytu to: 40zł za nocleg, 10zł koszty manipulacyjne Przeor to jaką kwotę trzeba przelać jeżeli w grę wchodziłby tylko jeden nocleg z soboty na niedzielę ? Już wiesz?
alkor Napisano 16 Lutego 2014 Napisano 16 Lutego 2014 Wielebny, jak Szef Wszystkich Szefów jedzie to tak czy siak ze mną więc weź no mnie dopisz też.//szczególnie, że już mnie "pogonił", że się nie wpisałam jeszcze
Przeor Napisano 17 Lutego 2014 Autor Napisano 17 Lutego 2014 Dopisana pani jest. Teraz tylko kasa na konto bo wykreślę
Patryke Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Przelew już poszedł, a widzę, że już trochę osób się uzbierało - super. Minimum na zaliczkę na pewno będzie
Zymelka Napisano 4 Marca 2014 Napisano 4 Marca 2014 Przelew poszedł więc jadźiem na zlot I zlot się odbędzie bankowo bo minimum już jest
marcinusz Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Poszedł przelew. Jego Wielebność proszę o dopisanie mnie do listy Wprawdzie mógłbym uczestniczyć w zlocie z doskoku, ale nie ma co kutwić. W czerwcu i tak będę miał wrażenie, że jadę za darmo
Przeor Napisano 24 Marca 2014 Autor Napisano 24 Marca 2014 Jutro ogarnę wplaty jak tylko dojdę do siebie, bo coś mnie po weekendzie trzyma
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.