dgim Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 witam zakupilem okulary Zeppelin'a Z-561 http://zeppelin-sport.pl/polaryzacja.php?i...top=60&strona=4 wizualnie wg mnie swietne, materialy uzyte tez........ale nie zauwazylem tego od razu, widocznie w miejscu gdzie je testowalem przed zakupem nie bylo samochodow - strasznie sie odbija swiatlo od reflektorow czy tez od szyb samochodow (szyby sa doslownie fioletowe), w konsekwencji, starsznie mecza mi sie oczy, czuje wyrazna ulge jak je zdejme okulary niby maja szybe polaryzujaca, wiec tego nie powinno byc, na innych okularach polaryzujacych tego nie ma, co to moze byc ? oczy sie przyzwyczaja do tego, bo nie sadze zeby byly brudne mozna takie cos reklamowac w ostatecznosci, czy po prostu tak polaryzacja ma wygladac w zeppelinach ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A może te okulary są za jasne? Bo raczej nie sądzę, żeby chodziło o jakieś niedociągnięcie produkcyjne ... Ja mam obecnie zwykłe okulary za 25 zeta ze stoiska w markecie (z braku laku lepszy rydz niż nic ) i nic podobnego się nie dzieje. Wręcz przeciwnie - jestem z nich zadowolona właśnie z powodu skutecznego neutralizowania owych słonecznych "oczek"... Tak wyglądają te okulary (lepszą fotką nie dysponuję). Poprzednio miałam inne, no name'y z bazaru za 15 zeta, i też nieźle zabezpieczały przed refleksami; a zmieniłam je z uwagi na niewygodne noski. Były trochę jaśniejsze niż te - i chroniły odpowiednio słabiej (ale jednak chroniły). Pozdrówko gubiące się w domysłach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dgim Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 coz, dzieki za info, poki co tylko Ty odpowiedzialas czy to z powodu za jasnych swiatel.........faktycznie sa jasniejsze ciut od shimano, ktore tez mam, ale czy to z tego powodu mam ten odblask.....nie wiem wyslalem maila do zeppelina, zobaczymy co odpisza poki co, dzieki za info pozdrawiam Ecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.