Skocz do zawartości

[Korba i Kaseta] Oceniamy stan zębatek napędu cz.2

Puklus

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Tak się zastawiam czy to co pisze na czerwono, to ktoś zwraca na to uwagę? Jak rozdam prezenty, to później mości książęciny wypisują mnie bluzgi ze ja taki zły i nie dobry. A to nie moja wina że WY nie umiecie czytać. No sorry, pytałem miecia, neonu, który mryga, ten skrypt nie obsługuje, czerwony napis musi wystarczyć. Bardziej widoczne nie będzie, na razie.

Po złapanym dzisiaj kapciu naszło mnie zweryfikowanie napędu, skoro i tak już rozkręciłem conieco.

Jak myślicie obleci? Kaseta IMO nie wygląda najgorzej, z blatem korby chyba trochę słabiej.

Przebieg circa 2500-3000km korba jak i kaseta.

Zdjęcia z telefonu ale powinno być tam coś widać...

post-173397-0-96463100-1456170859_thumb.jpg

post-173397-0-77087500-1456170862_thumb.jpg

Po złapanym dzisiaj kapciu naszło mnie zweryfikowanie napędu, skoro i tak już rozkręciłem conieco.

Jak myślicie obleci? Kaseta IMO nie wygląda najgorzej, z blatem korby chyba trochę słabiej.

Przebieg circa 2500-3000km korba jak i kaseta.

Zdjęcia z telefonu ale powinno być tam coś widać...

6 jest lekko uszkodzona od zbyt wyciągniętego łańcucha, ale z nowym łańcuchem (najwyższa pora) się dogada od razu lub po kilku km. Szczęscie że nie naped 10 rz bo przy 2500 km byłoby za późno na nowy łancuch

Czy kaseta i korba nie zniszczą mi nowego łańcucha?

Nie zniszczą, kaseta jest minimalnie uszkodzona na biegu 3,4,5 licząc od góry, ale nie na tyle aby założyć nowy łańcuch, jesli będzie skakać to najwyżej 100 km i sporadycznie. Korby nie trzeba było nawet fotografować przy tak małym przebiegu, jest jak nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...