AizDizD Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Witam, mam problem jak w temacie.Kupiłem amor i po wypakowaniu jak sprawdzałem to blokada skoku działała, a teraz po 3 dniach gdy chciałem go założyć do roweru to okazuje się, że blokada skoku nie działa w nawet najmniejszym stopniu. jaka może być przyczyna? czy warto to próbować naprawić we własnym zakresie czy raczej oddać do serwisu (i jeśli tak to jakie mogą być koszty naprawy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Sprawdź czy linka jest napięta, najlepiej odkrec małym imbusem tą pokrywke plastikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AizDizD Napisano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 dzięki, znalazłem przyczynę. porada pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi