Dexter_6669 Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Łańcuch uderza o widełki - jak temu zaradzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Osłonić widełki lub skrócić nieznacznie łańcuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 nie będe skracał bo jest na gwarancji a naklejka na widełkach i tak odpadnie może jakiś napinacz łańcucha?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja na tylni widelec założyłem dętke i jest git można też załozyć rączki od kierownicy (zapomniałem jak sie na to mówi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 rączki od kierownicy pewnie chodzi o gripy ja mam taką neopranową osłonkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeO Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 rączki od kierownicy to GRIPY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 nie będe skracał bo jest na gwarancji nie stracisz gwarancji jak skrocisz lancuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Platek Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ja sobie obkleiłem taśmą izolacyjną. Był na forum kiedyś taki filmik porównujący przezutke srama (jakies x.0 czy cos w tym stylu) i deore LX albo XT. I ten sram był ładnie sztywny, nie latał, za to deore sie telepała jak XXX może nalezy zmienić przezutke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 to byla x.0 kontra xtr. nie ma co zmieniac nowej przerzutki. moze daj zdjecia napedu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ja to dociąłem kawałek węża ogrodowego przeciąłem go wzdłuż i założyłem jako osłonkę dla pewności użyłem zipów żeby nie spadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 No to zrobie "coś" w tym stylu.... dziex za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ja bym skrucil lancuch, na gwarancji nic nie starcisz bo przeciez w serwisie nie beda ci liczyc ogniw naped bedzie bardzoiej napiety i nie powinien latac, a swoja droga to oslonka neopenowa tez sie przyda, tylko po co kombinowac z gripami, wezami ogrodowymi, detkami i innymi cudactwami jak mozesz sobie w prawie kazdym sklepei rowerowym kupic oslonke widelek za niecale 15 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 niektorzy lubia kombinowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_6669 Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no to będzie osłonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pomysl rowniez o skroceniu lancucha o dwa ogniwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.