Mod Team Maniak Napisano 5 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 No tak można też zmienić na tk pod maneke tylko trudniej go znaleźć. Teraz się wszystko zgadza co do korony. Dalej zostaje zagadka skąd naklejka MC? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nie rozumiem czemu nie pasuje Ci tam naklejka MC. Przecież Recony w zależności od wersji mogą być bez i z MC. Najwidoczniej jest tam tłumik MC z manualną blokadą. Przecież MC nie jest zarezerwowane tylko dla blokad z manetką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 5 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Bo ze zdjęcia wyglądało na pokrętło od TK, ale tak słabo widać że oczywiście mogę się mylić. Jeśli siedzi MC to wszystko gra, nie szukam dziury całym. W rebach chyba zawsze jak była przelotka to i była manetka, a przynajmniej nie przypominam sobie innej wersji i to mnie zmyliło, co do rodzaju obecnego tłumika. Oczywiście wiadomo że i tk i mc są w obu wersjach. Nie mniej jednak nie bardzo zmienia to cokolwiek w temacie montowania manetki. Edytowane 5 Lutego 2014 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czajnik Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) nie tylko po naklejce poznać jaki tłumik. TK ma na niebieskim pokrętle napis lookout i strzałkę w kierunku blokady, MC posiada napis compression ze strzałką. Po naklejce na goleni i zdjęciu niebieskiego pokrętła można stwierdzić, że na 100% autor tematu posiada MC. Jak zależy mu na blokadzie z mantki to musi skontaktować się z kolegą Centek Edytowane 5 Lutego 2014 przez Czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 5 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Marcin! Miej świadomość, że nie wystarczy wymienić pokrętła bo nie masz w tłumiku sprężyny. Kiedyś oferowałem na forum zestaw z mojej Reby - pokrętło, i sprężyna - jeśli jesteś zainteresowany to podeślij realną fotkę Twojego kapsla. Istnieje możliwość wymiany jeśli upewnisz się, że tłumik masz przystosowany pod zamontowanie sprężyny - ale manetki musisz szukać we własnym zakresie. Takie coś mogę zaproponować: Można gdzieś taki zestaw dokupić i ewentualnie za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 17 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Prosz... http://www.bikestacja.pl/pl/czesci-zamienne-rock-shox-reba-sid-revolution-blokada-manetka.html Bez wewnętrznej sprężyny oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 To widziałem ale nic mi po tym jak nie ma tej sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 17 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jedyna opcja dopaść jakiś dobity tłumik lub wyprosić u dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 To widziałem ale nic mi po tym jak nie ma tej sprężyny. ja mam zestaw ze sprężyną - jeśli masz w zamian blokadę manualną z anodą w bdb stanie to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi