Skocz do zawartości

[pompa stacjonarna] crivit nowa

M333

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dalszy ciąg wyprzedaży z szafy, niepotrzebnych mi przedmiotów.

Tym razem oferuje pompkę, stacjonarną- podłogową. Kupiona 9.09.2013 w jednym z dyskontów jako zapas do dotychczas posiadanej. Nie była do tej pory potrzebne, więc sprzedaję.

Kupiona za 29.99 zł, tyle też za nią sobie życzę. Koszt wysyłki wg cennika PP, 13zł ekonomiczne, 14.50 zł priorytetem. W ciągu 2 tygodni mogę zorganizować odbiór osobisty w Lublinie.

Wysyłkę pompki mogę połączyć z wysyłką narzędzi Bitul.

Paragon, uprawniający do 3 letniej gwarancji (do 09.2016) w komplecie. Na uwagę zasługują warunki gwarancji, w razie jakichś problemów producent wymienia na nowy egzemplarz albo oddaje pieniądze.

Na zdjęciu jest również moja pompka- identyczny model, stuningowana o dłuższy przewód- wg mnie wygodniej się wtedy pompuje. Do sprzedaży egzemplarz w opakowaniu.

368.JPG

• 3 tygodnie później...
Napisano

Skala na "zegarze" do 10 barów.

Mój używany egzemplarz zawyża wskazania o jakieś 0.2 bara, w tym nowym, nierozpakowanym pewnie będzie porównywalnie.

Nie mam szosówki, nie wiem jakie maks ciśnienie można osiągnąć. Ja używam w zakresie 2.5-4,5barów. Powyżej 4 barów czuć już większy opór, nie wiem jak jest w podobnych cenowo pompkach .

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:
- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione
- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...