Skocz do zawartości

[sklep] pochwała sklepu w Warszawie za ludzkie podejście

Nikolaos

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę na naszym forum pochwalić sklep rowerowy w Warszawie przy ul. Broniewskiego (są tez jako sklep internetowy). Otóż dziś złapałem gumę jadąc do pracy. Niestety byłem nieprzygotowany zupełnie, tzn. bez zapasowej dętki, łyżek, dokumentów i kasy. Ponieważ było to bardzo blisko w.w. sklepu wszedłem do nich i powiedziałem jaka jest sytuacja. Wzięli ode mnie imię nazwisko i nr tel. dali nową dętkę, pożyczyli łyżki i pompkę. Ogarnąłem koło i pojechałem. Do pracy zdążyłem. Zapłacić mogę jutro lub kiedy będę przy okazji i nie ma z tym problemu. Jeżdżę tamtędy codziennie do pracy, wiec od dam za dętkę jutro, ale cieszę się, że obdarzono mnie zaufaniem, zrozumieniem i udzielono pomocy, choć byłem goły jak święty turecki.

Zresztą juz nie raz u nich bywałem i kupowałem, zawsze mają super podejście do klienta. Tak się zdobywa stałych klientów.

Za dziś dziękuję i należą się brawa!!

Primo:

Nie jestem stałym klientem, tylko już tam kiedyś bywałem,ale na pewno mnie nie kojarzą, teraz raczej będę częściej, bo skoro już mam gdzieś wydać kasę, to wolę u kogoś, kto jest w porządku.

Secundo:

Nie robię z nich bohaterów, bo rzeczywiście ludzkie podejście do klienta i odrobina zaufania powinna być normą, ale zdarza się to teraz tak rzadko, że aby zachęcić do tego innych i docenić tych co już tacy są, trzeba to pochwalić i wyrazić uznanie, ot po prostu wzajemny życzliwy gest ze strony dobrze po traktowanego klienta :-)

Podobną sytuację miałem z AirBike, ale tym przy Blue City, potrzebowałem klucza center lock, klucza do szprych i centrownicy, Panowie w tym sklepie pożyczyli mi ten sprzęt bez niczego, bez opłat, bez prośby o dokument, zwyczajnie mi to dali, wyszedłem sobie na zewnątrz, zrobiłem co trzeba, a trwało to dobrą godzinę i nikt przez ten czas nawet nie sprawdził czy nadal tam jestem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...