Skocz do zawartości

[sklep] Tani sklep rowerowy w Poznaniu

NowyUser99

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam rowerplus.pl

Sklep jeszcze oficjalnie nie działa ale można skontaktować się mailowo. Dostawa na drugi dzień a odebrać można osobiście w poznaniu.

Kupuję już od jakiegoś czasu i nigdy się nie zawiodłem

Odbiór osobisty w rowerplus.pl już nie jest możliwy. Dzwoniłem do nich przed chwilą. Facet mówi, że mają jakąś ulgę podatkową, która nie pozwala im wydawać towar osobiście... Proponują paczko-mat. Jak co przeżyję ale trochę to dziwne. Napisałem do nich emial z pytaniem o ceny wyżej wymienionych elementów. Ciekawe jakie ceny zaproponują...

powróćmy do dyskusji - kupowanie w sklepach internetowych to zuo.

Możesz rozwinąć tę myśl? Problemy z GW?

nie, są po prostu pewne zasady (takie dobre wychowanie) które nie dopuszczają zakupów przez internet. Kupuje się w lokalnym sklepie rowerowym dając pracę, mając możliwość wymiany towaru bez problemów, można przymierzyć, dostać pomoc techniczną itd.

• 2 tygodnie później...

nie, są po prostu pewne zasady (takie dobre wychowanie) które nie dopuszczają zakupów przez internet. Kupuje się w lokalnym sklepie rowerowym dając pracę, mając możliwość wymiany towaru bez problemów, można przymierzyć, dostać pomoc techniczną itd.

Muahahahahh  :teehee:

Tylko mnie nie stać na kupno części w lok. rowerowym... Tam zwykły łańcuch (hg51) kosztuje więcej niż XTR. Ale koła daję im do centrowania.

wybacz ale to niemożliwe. Wiem że wszystko w lokalnych sklepach jest droższe niż przez internet, ale dolicz koszty przesyłki i ewentualnie dodatkowe koszty zwrotu reklamacji czy gwarancji. A to że jest drogo i lokalne sklepy nie robią kokosów to jest właśnie kwestia internetu i koło się zamyka.

wybacz ale to niemożliwe. Wiem że wszystko w lokalnych sklepach jest droższe niż przez internet, ale dolicz koszty przesyłki i ewentualnie dodatkowe koszty zwrotu reklamacji czy gwarancji. A to że jest drogo i lokalne sklepy nie robią kokosów to jest właśnie kwestia internetu i koło się zamyka.

W tym sklepie HG51 kosztuje 109zł... Koszt wysyłki to 10-16zł. Można zapłacić drożej(nie raz dałem 10-20zł więcej komuś) ale bez przesady...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...