Kajus23 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam! Zbliża się nowy sezon rowerowy (czytaj: idzie wiosna). W tym roku mam w planach objazdy okolic Bolesławca i Lwówka Śląskiego. Może ktoś jest w stanie polecić jakieś ciekawe trasy lub miejsca do odwiedzenia w tych okolicach? Pozdrawiam (Chętnie pojeżdżę z kimś jeszcze zapraszam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Widzę kolega mieszka niedaleko :-) Kiedyś jak zaczynałem jeździć na poważniej rowerem, a nie było to dawno bo dwa lata temu, to jeździłem z Gryfowskim Towarzystwem Cyklistycznym. Było tam kilku z Bolesławca i co niedzielę przyjeżdżali do nas na wycieczki, bo tam u nich do generalnie jest płasko W okolicach Lwówka czasami jestem, to polecam Ci kilka miejsc: 1) zapora pilchowicka 2) zamek Lenno we Wleniu 3) Ostrzyca i okolice, które są nazywane chyba "krainą wygasłych wulkanów" poza tym zamek Kliczków, zamek Grodziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukers Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Siemka ja w ten weekend wybrałem sie na przejażdżke Katowice - Zgorzelec/Gorliz i jednym z miejsc noclegowych był właśnie Lwówek Śląski bardzo ładne miasteczko i okolica . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.