iDaniel Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Hej, poszukuję kominiarki, która będzie skutecznie chronić zatoki przed wiatrem na aktualną lekko zimową pogodę. Czy możecie polecić coś? Pozdrower, Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jak szukałem kominiarki to nie znalazłem żadnej z "windstoperem" na czoło. Są z osłoną szyi, klaty ale czoła nie widziałem. Więc do kompletu kupiłem czapkę pod kask z paskiem z wind stop. Jak jest tylko zimno to sama czapka i kask, jak bardziej zimno to kominiarka, czapka i kask, a jaj jeszcze bardziej zimno to dokłada jeszcze podrobke buffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iamkucharz Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ja ostatnio zakupilem kominiarke 4f z windstopperem I jestem mega zadowolony ale niestety zatoki nie sa dobrze chronione. Moim zdaniem ciezko Ci bedzie taka znalezc Wysłane z mojego SAMSUNG-SGH-I337 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel94 Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 @up A masz może jakiś link? Pytam się, bo może kupowałeś przez neta? Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iamkucharz Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wrzucę Ci dziś foto bo kupowałem w moim lokalnym sportowym sklepie. Kominiarka nie kosztowała majątku a naprawdę jestem mega z niej zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iDaniel Napisano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Jak szukałem kominiarki to nie znalazłem żadnej z "windstoperem" na czoło. Są z osłoną szyi, klaty ale czoła nie widziałem. Więc do kompletu kupiłem czapkę pod kask z paskiem z wind stop. Jak jest tylko zimno to sama czapka i kask, jak bardziej zimno to kominiarka, czapka i kask, a jaj jeszcze bardziej zimno to dokłada jeszcze podrobke buffa A jak czapka się sprawdza? Skutecznie blokuje wiatr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Wiatr blokuje, oddychalnosc jakaś jest ale włosy mokre. Czapka od środka wydaje sie sucha a na wierzchu wilgotna. Mówimy o czapce pod kask - taka mycka. A i jeszcze ważne zasłania uszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.