kaer Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Cześć Czy istnieją klamki do v-braków z mocowaniem na kierownicy w rozmiarze oversize tzn 23.8 ? Wpisuję w googlach ale jedynie wyskakują przełajówki pod canti. Przerabiam swojego trekinga na Nexusie 8 na commuter bike z kierownicą szosową. Nie chcę zmieniać v-braków bo mam kontrę w Nexusie i to będzie główny hamulec, ale przydałaby się klamka na przód, tyle że wszystkie v-ki są pod kierownicę 22,2 i nijak tego nie idzie założyć na szosową kierownicę. Ewentualnie czy klamką od canti będzie hamować z v-brakami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 Przerabiam podobny temat. Klamki od canti nie bedą działać z v-brake. Inny ciąg linki. Ja zamówiłem Tektro RL520. Wyczytałem ze działają z v-brake. Czekam na przesyłkę wić głowy sobie nie dam uciąć ze wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaer Napisano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 No faktycznie piszą, że się sprawdzają. To jeszcze powiedz gdzie zamawiałeś i za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 1 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2014 http://www.planetx.co.uk/i/q/BLTEKRL520/tektro-rl520-drop-bar-brake-levers 12 euraczy + przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaer Napisano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Też tam zamówiłem. W sumie dobra cena z tego co patrzyłem, ja do kompletu wziąłem jeszcze owijkę Selle Italia bo też w dobrej promocji była. Zobaczymy ile będzie szła przesyłka z UK. Dzięki za cynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Do szwajcarii idzie 2tyg. Przetestowane wiele razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaer Napisano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Moje klamki doszły po 7 dniach. Zamontowałem z szosową linką i sprawdzają się świetnie. Jednym słowem polecam model RL 520 do montażu ze zwykłymi v-brake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.