bartoszmtb Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Witam serdecznie! aChciałbym wam przedstawic przedmiot na sprzedaż jakim jest amortyzator Fox Terralogic, 26", F-series, golenie w idealnym stanie! przebieg jego to około 2-3 tys. km używany od maja 2013 do października 2013. Link do zdjęć: czyli do aukcji na allegro http://allegro.pl/amortyzator-fox-terralogic-2013-f-series-oferta-i3932345637.html CENA - tylko w ten weekend to 1800 PLN! Kontakt: telefon: +48 727 909 687 e-mail: bartoszmtb@wp.pl
Geiger Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Negatywy, a zwłaszcza ostatnio dodany skutecznie zniechęcają ... Zdjęcia w wysokiej rozdzielczości goleni górnych z każdej strony można prosić?
bartoszmtb Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 negatywy zostały juz wyjasnione, to był stary amor tamten ten jest po poł sezonu przebieg naprawde mały, poprosze e-maila wysle zdjecia goleni
snajper9 Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Witam powiesz szczerze kupilem poprzedni amor od tego pana terralogic i golenie byly ok oprocz wytarcia na dlugosci 4-5cm oraz zamiast napompowania go bylo tak upuszczone cisnienie zeby nie bylo widac. Prawda byl czesciowy zwrot pieniedzy ale chodzi o sam fakt mijania sie z prawda i glupiego udawania ze jest ok. Dla mnie uzytkownik nie godny zeby kupic cos nawet za 1grosz.
bartoszmtb Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 prosze nie żucać tutaj oszczerstw na mj temat! Amortyzator w wersji poprzedniej był to model 2011 racje z wytartymi goleniami, czego jak Panu wspominalem nie zauwazyłem, zgodził się pan na dopłate i takiej dopłaty tez dokonałem, kupił Pan amortyzator fox terralogic za smieszne pieniadze, co moge jeszcze dodać ze ten nie był tyle uzywany co tamten. Dziekuje
Mod Team Puklus Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Napisano 6 Lutego 2014 Skoro przyznajesz ze były przetarcia to nie są to oszczerstwa. Jednak oszustwa tutaj na forum sa traktowane poważnie. Radziłbym uważać.
Mod Team mrmorty Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Napisano 6 Lutego 2014 ja nie daję szans potencjalnym oszustom to raz; dwa - podbijanie tematu jest niezgodne z regulaminem; trzy - piszesz z babolami werdykt - temat ląduje w koszu. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.