blader Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Owszem, mają nawet kilka złotych taniej (799) jednak po przekopaniu tematu o Epiconie znalazłem kilka niepochlebnych opinii na temat tego sklepu i nie wiem czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja mam dobre doswiadcznia z tym sklepem, można się z nimi dogadać, wszystko ok. Proponuje poczytać też opinię na ich stronie na facebooku PPUH ACTIVIA czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blader Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dzięki za podpowiedź przyczaję się na jakąś promocję i może coś się uda znaleźć w każdym razie po długich analizach celuję w Epicona X2 RLR, mam nadzieję, że nie będę załował wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Napisz na numer GG z tej stronki, to pewnie coś się znajdzie Z tego co wiem są też wyprzedaże Raidonow X1 RLR. Epicona X2 będę miał za parę dni, więc mogę dac znać jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchorseba Napisano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Dziękuję jeszcze raz za podpowiedzi. Kupiłem Manitou R7, używkę ale uważam że w bardzo dobrym stanie. Tak że ponad kilogram mniej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.