Zymelka Napisano 29 Stycznia 2014 Napisano 29 Stycznia 2014 Witam. Skoro juz sie tak temat zlotowy rozwinal to moze w koncu uda sie ogarnac koszulki zlotowe. Oprocz szaty graficznej moge podjac sie tego zadania. Zrobilem maly wywiad wsrod lokalnych firm zajmujacych sie nadrukami na koszulki i sa w stanie to zrobic. Czy jest ktos kto moglby zrobic grafike na koszulki? Teraz założenia : - motyw przewodni : jak łatwo się domyślić rower / IV zlot forumrowerowe.org etc - projekt przedstawiamy w postaci 2 obrazków przód/tył - koszulkę można personalizować czyli nick na karku, rękawie lub w obu miejscach równocześnie (projekt musi to uwzględnić ). Z posrod przedstawionych prac, demokratycznie poprzez ankiete wybierzemy zwyciezce i wtedy moge zabierac sie za reszte Mam nadzieje ze w tym roku cos z tego wyniknie.
lukaszs Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Piotr ma dobry pomysł a robią tam też bluzy najlepiej bez ściągają na dole - brzuch coraz większy i niezbyt ładnie to wygląda;-)
Zymelka Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Łukasz, więcej rowerowania to brzuch nie będzie rósł Chociaż mam tak samo jak Ty, od 4 miesięcy jestem w delegacji i w weekendy nie ma kiedy nawet pośmigać dłużej niż godzinę...Co do bluz - dowiem się, koszulki są dobrej jakości tj. wysoka gramatura i trwały nadruk (wiem z własnego doświadczenia).
adhed Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 To czekamy na grafika, bo też z chęcią skusiłbym się na koszulkę
RemikGd Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 - motyw przewodni : jak łatwo się domyślić rower / IV zlot forumrowerowe.org etc VI zlot forumrowerowe.org , nie IV .
lukaszs Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 klawy....... a może zamiast tarczy , zębatka jak w naszym logo
Hanzo Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Projekt się kroi:) Ale jak zrobisz u Jujora to nie da się zrobić ników. Co akurat mi by nie przeszkadzało.
Przeor Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Nicków nie będzie. Łatwiej zamówienie ogarnąć.
premier2 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Jak dla mnie, to najładniejsza była koszulka chyba z drugiego zlotu. Gdyby komuś chciało się zmodyfikować projekt (o ile autor wyraziłby zgodę), to byłoby super. No, ale świeże pomysły są ciekawe
Przeor Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Muszą być ładne i ładniejsze. Na razie kolega ogarnia to co wyżej. Jak zakończy to zbierzemy chętnych kto chce. Debaty, ankiety, głosowania są ok, ale jak pokazuje doświadczenie kończy się to tym, że nie ma żadnych, ani brzydszych ani ładniejszych.
premier2 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Fakt. Coś kiepsko u nas z organizacją ostatnio. Ale fajnie, że w końcu dźwigneliście temat.
alkor Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Projekt się kroi:) Naprawdę? Naprawdę po prostu podmieniamy napis na już wykonanym projekcie? Nie mówiąc już o tym, że to jednak krosiarskie forum wiec gdzie duże fulle, gdzie piwo jak to środek sezonu i trzeba łydę trenowac:P
Sol Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Przecież ten full malutki jest, taki kwadracik tylko.
lukaszs Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Taki fullik można by powiedzieć . może by datę albo rok chociaż wcisnąć?
Przeor Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Skoku ma ze dwa milimetry, nie więcej Data będzie, będzie info na plecach i klacie piersiowej Poza tym piwko pasuje, pani Alkor na zlocie nigdy nie była to nie wie Ja byłem i wiem. No i piwko jest bezalkoholowe oczywiście
Sol Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Te ostatnie rezerwujemy dla Pani Alkor za celne uwagi w temacie. Ja przynajmniej postaram się nie jarać, bo trochę jednak zatyka na podjeździe
alkor Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Doprawdy, nigdy bym nie podejrzewała ze Milordowie aż tak wyrafinowany dowcip mają, że żart niskiego lotu nie dla ich oczu... ale doceniam dbanie o moja trzeźwość i, szczególnie, formę w trakcie sezonu. Cóż bym sama w temacie uczyniła!No, ale nadal uważam, ze ten wzór lepie banglał z oryginalnym tekstem. Beacause of reasons.Choć oczywiście jest pewna szansa, że w pełni ukończony nagle zmieni swój wyraz tak aby zachwycać
Sol Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 No popacz ty człowieku, postaw jedną żółtą buźkę mniej i już cię od brytyjskiej arystokracji wyzywają ...
lukaszs Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 ser bartolomiu....... może być wino zamiast piwa.......mniej kalorii!!! ślugi a feeee
Sol Napisano 19 Lutego 2014 Napisano 19 Lutego 2014 Wino ma to do siebie, że boli mnie głowa od samego paczenia na nie. Ok, ślugi tylko na zjazdach
Janisław Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Ktoś coś? Bo by chyba trzeba zacząć temat ogarniać, czasu coraz mniej...
Zymelka Napisano 20 Maja 2014 Autor Napisano 20 Maja 2014 Witam po długiej przerwie w tym temacie. Niestety osoba która miała zrobić koszulki na zlot wyjechała nagle za granicę i wszystko się posypalo. Jeżeli jest ktoś na siłach to mogę oddać gotowy projekt przygotowany w corelu do wykonania nadruku na koszulkach. Chociaż czas już goni I raczej wątpię ze się zorganizujemy.
Janisław Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 Zrobiłem mały rekonesans i idzie to ogarnąć. Dla 30 koszulek czarnych z sitodrukiem w 2 kolorach powinno się zamknąć w 25 zł od sztuki, a może udałoby się taniej (pytałem o koszulkę jaka była na 2 zlocie, czyli biało-czerwone nadruki z przodu i z tyłu) Można też zrobić prasowankę jaka była na koszulkach zlotowych, ale ponoć sitodruk trwalszy. Zymelka, jeśli możesz wrzuć tutaj jaki jest finalny projekt to może się i chętni znajdą.
Zymelka Napisano 25 Maja 2014 Autor Napisano 25 Maja 2014 Oto co mam:http://przeklej.org/file/6vYiHR/1.bmphttp://przeklej.org/file/tDT4q5/2.bmphttp://przeklej.org/file/9e58Ip/front.cdrhttp://przeklej.org/file/7LWtxU/Front.dxf http://przeklej.org/file/SlYKkN/back.cdr http://przeklej.org/file/2yESZk/back.dxf
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.