Rulez Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Interesuje mnie odległość między wewnętrzną stroną goleni górnych w Manitou Marvel (chcę ustalić czy jest taka sama jak w Minute) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) wg mojego pomiaru między 8,7 a 8,8 cm edit: sorry to dolne, potem sprawdze górne Edytowane 29 Stycznia 2014 przez piotrek87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Dobrze by było, gdyby pomiar był dokładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ok, starałem się jak mogłem i wychodzi 94 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 OK. dzięki, w Minute 95,15, więc nie do końca pasowały by dolne golenie Marvela do górnych z Minuty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi