lenoxs Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Mam obręcz duncon mx-8 która ma bardzo miękie ścianki. Już po kilku dniach zdąrzyłem zrobić wgniot na boku przez nieudanego bunny hopa na krawężnik. Zastanawiałem się czy nie idzie jakoś wzmocnić tych ścianek. Pomyślałem sobie że można dać jakieś blaszki na boki (zdjęcie obrazujące niżej - czerwonym kolorem), ale to chyba nie jest najlepszy pomysł bo może opona i się zesmykiwać z obręczy. Może wy macie jakieś inne pomysły?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Raczej nic ciekawego nie wykombinujesz...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Samemu raczej nic nie zrobisz...wątpie żeby w ogóle w jakims zakładzie ktoś chciał się w to bawić...jesli chcesz imeć proste ścianki kup poprostu mocne obręcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 lenoxs jak ty kombinujesz to łoooo... twoj kazdy nowy post = nowy patent na czesc rowerowa lol :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenoxs Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 wiem ale już taki jestem, a pieniądze mi się nie przelewają. Dlatego tak kombinuje i z ramą i innym częściami żeby mój rowerek był dla mnie wymarzonym. Tylko szkoda, że jeszcze muszę tyle kupić, bo bym chciał już skakać na nowym rowerku. Koła, napęd, kierke, siodełko i sztyce już mam, teraz kupuje ramę, a za jakiś czas amorek. Będę jeszcze potrzebował mostka i sterów. A tak przy okazji to czy ktoś z was nie ma jakiegoś niepotrzebnego mostku lub steru. Może byś nawet bardzo stary i w złym stanie. Wiem, że tak głupio prosić, ale może ktoś akurat chciałby się podzielić choćby starym śmieciem :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.