Hanzo Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Cześć. Chyba szkoda czekać do zakończenia ankiety z wyborem miejsca. Warto wiedzieć dość szybko jaki byłby termin najbardziej optymalny dla większości. Wiadomo że zawsze ktoś będzie niezadowolony. Ponieważ większość pisała o przełomie czerwca i lipca dałem 2 terminy pod koniec czerwca i 2 na początku lipca. Myślę że ankieta powinna być przynajmniej tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Wychodzi na to, że znowu w czasie BikeAdventure. Miały być dwie fajne imprezy, ale będzie jedna... oczywiście zlot, bo jakby nie patrzeć to była to najlepsza impreza rowerowa w zeszłym roku jak dla mnie i teraz też muszę pojechać :-D W zamian wybiorę się na inną etapówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Może warto zrobić wielokrotnego wyboru? Bo mi osobiście dwa terminy pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nie przesadzajmy. Jeśli Ci odpowiadają dwa wybierasz jeden i tyle. Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 No i lipa 7 lipca obrona dyplomu żony... także ja czekam na zlot 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Sqr, ale to żona ma obronę nie Ty. Nie łam się dasz rade a ona to zrozumie ;-) Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No ale ciężko będzie się jej nauczyć do obrony z 2-letnim szkrabem . Jeszcze powalczę z Babcią ;] może jakoś, choć nie będzie to najłatwiejsze. Dzięki za podniesienie na duchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Powalcz, powalcz szkoda by było taką imprezę opuścić. Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Jak komuś pasuje w czerwcu to można zmienić głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Albo niech ktoś zaproponuje sensowną miejscówkę na lipiec, bo na razie takie się nie pojawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Wysłałem w piątek rano pytania odnośnie możliwości noclegu w pierwszy weekend lipca do jeszcze 2 lub 3 miejsc, jak na razie nikt nie odpowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 6 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Oficjalne wyniki: 27-29 czerwiec 2014r. - 20 głosów: Hanzo, Jarek516, marcinusz, Sol, szymie, pietia79, venom2000, adhed, Zymelka, premier2, MikeSkywalker, kraszak, Patryke, Piksel, kpinek, lukaszs, Przeor, DudiRadom, RemikGd, benek1964-6 lipiec 2014r. - 15 głosów: michalj, avacs, Piter2569, tomekvolvo240, miciu22, segate, zabiel17, MarcinGoluch, jasinski21444, Sonix, szewka, realkrzysiek, Maniak, Beskidek, Rulez11-13 lipiec 2014r. - 7 głosów: tomiz1, Darek1990, Tomash, zoomek, wojtasin, provid, mewek 20-21 czerwiec 2014r. - 4 głosów: c1ach, rudy1986, sqr, Janisław. Termin czerwcowy tak naprawdę okazał się najlepszy z powodu wolnych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.