Ashroon Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam, posiadam meride (jak w temacie) zamierzam kupić nowy suport ale wysyłkowo ze sklepu internetowego czy też allegro - taniej Mam jednak pewien problem dotyczący parametrów mojej meridki: wiem że długość suportu to 68 mm a długość osi 110 mm - to mogłem sam zmierzyć, natomiast nie wiem czy gwint na miski jest w systemie angielskim czy włoskim. Prosiłbym o podsunięcie parametrów mojej meridki czy też informacje na temat suportu w tym rowerze. z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 najłatwiej będzie skontaktować z dystrybutoram meridy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Masz gwint angielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.