olek7411 Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam! Mam problem gdy chcę wkręcić tą śrubę która jest od dołu amortyzatora to w lewej goleni obraca się razem z tym gwintem. Jakby cały środek się obracał razem z nią. Nie wiem czy ktoś to zrozumie Coś jakby się urwało tam czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Spróbuj ja odkręcić gdy ktoś mocno naciśnie na przód roweru, chodzi o to aby sprężyna docisnęła popychacz do dołu lag. Czasami w plastikowym popychaczu (cozagówno jak by nie mogli zrobić popychacza ze stali) wyrabia się gniazdo na mosiężną tulejkę z gwintem. Też tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek7411 Napisano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dobra spróbuje jakoś dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi