Sol Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Witam, Na sprzedaż mam ramę Cube LTD Race, rozmiar 20, rocznik 2008. Kolor - czarna anoda. Podstawowe dane geo - TT 605 mm, kąty 71/73,5 (przy widelcu 80 mm, przy 100 mm ok 1 st. łagodniejsze), CST 425 mm. Rama kupiona w Skiteam w 2008r., papiery są. Używana do xc i turystyki, bez szaleństw w stylu skoków, dropów itp. Rama w bardzo dobrym stanie - cała, nigdy nie pęknięta i nigdy nie naprawiana. Posiada niewielkie, naturalne ślady zużycia, głównie od przewodów oraz łańcucha. Są uwidocznione na zdjęciach. Rama jest sztywna i pancerna (podwójne cieniowanie), prowadzi się doskonale. Cena 150 zł. Zapraszam.
sqr Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Rezerwuje. jeszcze tylko pytanie, jaki wymiar pionowej rurki? Wiadomo ze cube zaniza rozmiary wiec nie wiem czy nie będzie za mała.
wl0di Napisano 27 Stycznia 2014 Napisano 27 Stycznia 2014 Gdyby użytkownik sqr zrezygnował to byłbym chętny na tę ramę. Edyta: Niestety rezygnuję. 20. calowa rama będzie jednak za duża dla mojej siostry, a to Ona by w dużym stopniu użytkowała tę ramę.
Mod Team Puklus Napisano 28 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 28 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.