Pawciu Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam, znalazlem na allegro przerzutke tyl xt KLIK bo skusila mnie cena, a xt z tego co slyszalem sa super, tylko moja jedyna watpliwosc to ten odwrotny naciag, chodzi o to ze jak napinam linke manetka to przerzytka zamiast z nizszej zebatki na wyzsza przechodzi z wyzszej na nizsza? czy o cos innego chodzi. Jak sie ma odwrotny naciag i xt do manetek alivio? warto zainwestowac? no i trzecie pytanie czy przerzytki z odwrotnym naciągiem gorzej działają czy nie ma różnicy w porównaniu do tradycyjnego a moze nie kombinowac i kupic deorke o zwyklym naciagu, tyle ze cos niezbyt dobre slowa o deorce slyszalem O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabo Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Temat omawiany wielokrotnie, użyj opcji szukaj. Mozna też poszukać XT 2003, która ma normalną sprężynę, ja kupiłem taką za mniej, niż 120 złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 3 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Moje rady: 1. Cierpliwie czekaj i poluj na XT z normalną sprężyną w dobrej cenie. 2. Kup LX z normalną sprężyną. 3. Jak nie chcesz wydawać za dużo kasy to kup Deore - u mnie śmiga już od 11 tys. km bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witt2 Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 temat już wielokrotnie poruszany , ja mam klamki alivio i przerzutke XT z odwrotną sprężyną o d 2 lat na niej smigam i jest super dla mnie bardziej fizjologiczna że tak sie wyrażę , wskaziciele lewy iprawy wykonują ten sam ruch np przy podjeździe pod górkę a kciukami znowy ruszam jak mam z górki i trzeba dać czadu !!! dla mnie to norma i nie zamienie sie już nigdy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.