Skocz do zawartości

[Zlot] VI Oficjalny Zlot FR.org - ankieta

MikeSkywalker

VI Zlot FR.org - wybór miejsca  

55 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką miejscówkę na VI zlot FR.org preferujesz najbardziej?

• Bieszczady
      9
    • Beskid Niski
      0
    • Beskid Sądecki
      4
    • Beskid Śląski
      24
    • Beskid Wyspowy
      1
    • Beskid Żywiecki
      0
    • Gorce
      1
    • Góry Sowie
      6
    • Góry Świętokrzyskie
      3
    • Pieniny
      1
    • Rychleby
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A bo ja wiem, może optymalnie będzie tydzień? Liczę że przez kilka dni któraś propozycja wybije się wyraźnie na prowadzenie, a co do terminów to sporo osób podpisywało się pod pierwszym weekendem lipca i myślę że to optymalna data. Ewentualnie drugi weekend lipca jakby z noclegami był problem. 

Napisano

Kurcze super jakby to nie był pierwszy weekend lipca, bo wtedy jest Bikeadventure. Ktoś pisał o Bieszczadach 11-13 lipca i ludzie byli na tak co do terminu :] Ale i tak zdecyduje ten albo ci którzy podejmą się organizacji.

Ja głosuję za Beskidem Śląskim, bo są tam ponoć świetne trasy, co roku odbywają się tam maratony mtb - w Istebnej albo w Wiśle i ludzie zawsze chwalą Wisłę :D

Napisano

Wtedy już trudno się mówi i niestety każdemu nie dogodzi. Zawsze można wszystko tak zaplanować żeby na zlot pojechać. Czasu sporo. Jak dla mnie to najlepszy będzie pierwszy lub drugi weekend lipca a przesądzić który mogą tylko oficjalne imprezy rowerowe :)

Napisano

Proponuję ustawić tą ankietę na tydzień.  Zaraz po niej tygodniową z terminami i wszystko powinno być jasne.

Ewentualnie terminową podwiesić już teraz.

Co do terminów, nie zapominajcie że jest jeszcze maj, pierwsze tygodnie czerwca oraz sierpień.

Napisano

Liczyłem że może Beskid Śląski przebije 50% wszystkich głosów ale nawet bez tego widać wyraźnie że wygrywa. Więc ankietę na dobrą sprawę można zamknąć i brać się za organizację. 

Napisano

Panowie, niech będzie najwcześniej, no już z biedą, tego 28 czerwca najwcześniej. Bo muszę się zdążyć pozbierać ze Szczecina do mego rodzinnego Bielska :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...