Skocz do zawartości

[spodenki] decathlon

pepek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

W decathlonie te spodenki sa po 27zl. Dodam jeszcze ze plecak z camelbackiem ktory na allegro jest po 79zl w decathlonie kosztuje 50zl i jest naprawde super.

Jezeli chodzi o same spodenki to jest ok. Zastanawia mnie tylko czy ten pampers nie jest troche za bardzo do przodu przesuniety? Wygoda nie podlega dyskusji, sa rewelacyjne.

Napisano

CZy któryś z właścicieli mógłby jakoś bardziej szczegółowo opisać plusy i minusy tych spodenek? Chodzi mi głównie o jakość wkładki oraz odprowadzanie wilgoci. Zastanawiam się nad zakupem właśnie tych tanich z decathlonu bądź takich lub takich. Które byście mi polecili? Czy między nimi jest jakaś bardzo znacząca różnica przemawiająca na korzyść tych droższych? Podejrzewam, że te dwa modele za 40 złotych różnią się od siebie jedynie wymiarami i kolorem.

Napisano

Nie chciałem zakładać drugiego wątka.Co sądzicie o tych spodenkach?http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=108584807 Warto je kupić?Ma ktoś może takie?Czy będą dobre na codzienną jazdę 60-100km?Plis o szybką odpowiedź:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...