Skocz do zawartości

[Rama] Poison Phosphor

STF

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Zastanawiam się nad zmianą ramy, obecnie jeżdzę na ramie kross hexagon v4 19" z 2011 roku, lecz przyszedł czas na zmiany. Moją uwagę przykuła rama Poison Phosphor http://www.extreme-shop.nazwa.pl/poison/rphosphor8.php. Cena tej ramy jaką mogę dostac to 900-1000zł.  Pytanie czy ta rama jest warta uwagi ? Ewentualnie jakieś inne propozycje w granicach 1000zł. Fajnie jakby rama była full suspension. Przeznaczenie ramy głownie xc/all mountain większość czasu spędzam na leśnych, polnych drogach, ale od czasu do czasu wyjazd w góry także się zdarzy. Mój wzrost to okolo 177cm wieć rozmiar 18,5 powinien być ok ?

Z góry dzięki za pomoc ;)

Napisano

Czysta rama bez dampera.....z przodu póki co mam darta 3 120mm (air) przeróbka z forum. Wiec szukam ramy bardziej pod xc okazjonalnie do am.

• Mod Team
Napisano

Zdecydowanie za droga jak na gołą ramę ... Poza tym, nie wiem jak nowe konstrukcje poisona ale starsze sztywnością wahacza nie grzeszyły, szukałbym czegoś innego.

• Mod Team
Napisano

Oczywiście że można ja swoją wykopałem za 600 z damperem :D fakt ze to ... nic szczególnego ale jednak :D Za ok 1000-1500 można wyrwać naprawdę ciekawe ramy, ale trzeba jednak szukać i czekać na okazje.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...