Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiliśmy z żoną 2 kurtki,4 koszulki,spodenki :thumbsup:

Jestem pod wrażeniem rozmiarówki,od razu widać że nie jest to szyte przez małych chińczyków :icon_confused: Przymierzałem w pierwszej kolejności i kurtkę XL,za duża,tak samo było z koszulkami i spodenkami,tych nie przymierzałem :woot: oczywiście ale wzrokowo było widać że będą za duże,rozmiar L jak dla mnie OK.Gdzieś kiedyś na forum wyczytałem że sportowa odzież z Lidla nie jest dla szczupłych osób,faktycznie tak jest.

Jeden z kupujących wprowadził nawet rower do sklepu i postawił przy koszach z ciuchami  :woot:

Obsługa miała problemy żeby skończyć wypakowywanie towaru.

Niech zgadnę, Hetmańska? :D

Co do skarpetek które polecałem wcześniej - tegoroczne są gorsze. Dostępne z czerwonymi i niebieskimi akcentami. U nas były w koszyku z motocyklowymi także trzeba było grzebać. 

Nie mają tego przyjemnego, pseudowełnianego szarego materiału na pięcie i palcach, do tego po odwróceniu na lewą stronę widać że są gorzej uszyte z całą masą sterczących nitek i połączeń między kolorowymi akcentami. Zobaczymy jak po kilku praniach i jak w praktyce. Ale cieszę się że wziąłem tylko jedne.

Za tydzień będą inne w ofercie biegowej, może będą lepsze.

Ale to sa własnie motocyklowe i leżały tam gdzie powinny http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-D0D8D70B-A98E48C7/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9143

Rowerowych nie było wcale.

Zawiodłem się na dętkach pod 28", nie było z wentylkiem włoskim :/.

Ja kupiłem okulary dwie pary z żółtymi i czarnymi szkłami. 
Sprawdzałem bidon. Jest z plastiku, wkładka na płyn otoczona pianką. 
Rękawiczki rozleciały mi się jak założyłem :/ cóż odłożyłem. 
Zawiodłem się na oświetleniu tylnia lapma jest malutka i nie zaryzykowałem kupna. 
Oglądałem kurtki. Mogą być dobre i bez efektu sauny jednak póki co mam dwie więc nie kupiłem. 

Spodnie rowerowe - pielucha z pianki moment się wygniecie. 

Nie sądziłem, że w moim mieście jest tylu rowerzystów :D 
Najlepsze jest to, że ludzie kupowali te kurtki jako zwykłe do chodzenia.

Niech zgadnę, Hetmańska? :D

Ale to sa własnie motocyklowe i leżały tam gdzie powinny

Rowerowych nie było wcale.

Tak tak, Hetmańska. Rowerowe były ale właśnie w koszu z rowerowymi. Krótsze od motocyklowych i za 9.99. Sam bym na to nie wpadł ale zauważyłem u kogoś w koszyku rowerowe więc słusznie założyłem błąd osób rozkładających towar. 

W Poznaniu na obornickiej spory wybór, wyjątkowo mału ludzi. Bez przepychanek i tłumu przy kasach:)

Ktoś tu się pytał o rękawiczki, mam z 2013 roku (pierwszy rzut) i są masakrycznie beznadziejne. Prują się na palcach, żelowej wkładki już dawno nie ma. W tym roku wyglądają na troszkę bardziej dopracowane, ale jakoś zaufania nie mam. Szkoda nawet 15zł.

Kupiłem te http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-71AB44BF-3D89728E/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9246  fajnie w nich widać Swiat :)jak za ta cenę chyba warto coś więcej napiszę jak troszkę w nich pojedżę

Dokładnie też kupiłem te i naprawdę dobrze w nich widać wszystko i jest fajne odczucie jeśli chodzi o to co się widzi. 
Dobrze trzymają się na nosie. Zauszniki dobrze dociskają.

A jeśli chodzi o okulary to czym się różnią te jaśniejsze szkła od tych ciemniejszych?

Czarne szkła są kategorii 3 - bardzo słoneczna pogoda 

Pomarańczowe ( czy bursztynowe jak kto woli) to kategoria 2 czyli mniej słońca może nawet takie już zachodzące 

Chcesz wiedzieć o kategoriach okularów to wygoogluj jest dużo informacji o tym :)

• Mod Team

Miałem lidloweskie i zemną wytrzymały rok ... i zaczęły sie sypać, dla porównania rękawiczki meridy za ok 30zł wytrzymały ok 3-4 lat.

Ja dziś kupiłem koszulkę biało-niebieską XXL i jest dobra na wzrost 190 cm i około 130 klatka, tylko trochę rękawki za krótkie. Ale to i tak sukces że pasowała.

Nabyłem jeszcze odzież termo na motor, ale koszulka XXL jest zbyt obcisła, a spodnie rozmiar XXL to chyba na wzrost 210 cm

Kupiłem środki okularki (pomarańczowe), już testowałem w słoneczku, są wygodne, dobrze "trzymają" i fajnie widać. Sakiewka pod siedzenie z kompletem naprawczym - wydaje mi się, że w środku są trochę inne klucze niż te sprzedawane osobno za 12zł, może ktoś potwierdzić?. Do tego oba spreje W5, opinię napiszę jak przetestuje. 

kupilem podkoszulke http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-6830A583-E130DB5D/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9239 rozmiar L i XL zeby wybrac odpowiednia

mam 196cm i obie sa dla mnie bardzo dlugie! posladki zakrywaja w polowie

na dlugosci roznica niewielka

wieksza roznica jest na obcislosci na dolnej czesci plecow

dlatego wybralem L-ke

odsylam dziewczyne po koszulke

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-0DD8FE7F-9A3FCE93/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9716

Czy ten pulsometr różni się czymś od zeszłorocznych? Warto?

Ja mam sprzed trzech lat (albo i więcej), pasek ten ten sam, zegar inny design - ale zdecydowanie warto. Działa bez problemów, duża liczba funkcji - za podobną cenę decathlon proponuje najtańszy model z pomiarem tętna. I tylko pomiarem tętna. Każda następna funkcja kosztuje sporo drożej.

Ja za swój dałem 59 zl, tydzien temu wymieniłem tylko baterie w zegarku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...