tyshek Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Kupiliśmy z żoną 2 kurtki,4 koszulki,spodenki Jestem pod wrażeniem rozmiarówki,od razu widać że nie jest to szyte przez małych chińczyków Przymierzałem w pierwszej kolejności i kurtkę XL,za duża,tak samo było z koszulkami i spodenkami,tych nie przymierzałem oczywiście ale wzrokowo było widać że będą za duże,rozmiar L jak dla mnie OK.Gdzieś kiedyś na forum wyczytałem że sportowa odzież z Lidla nie jest dla szczupłych osób,faktycznie tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Jeden z kupujących wprowadził nawet rower do sklepu i postawił przy koszach z ciuchami Obsługa miała problemy żeby skończyć wypakowywanie towaru. Niech zgadnę, Hetmańska? Co do skarpetek które polecałem wcześniej - tegoroczne są gorsze. Dostępne z czerwonymi i niebieskimi akcentami. U nas były w koszyku z motocyklowymi także trzeba było grzebać. Nie mają tego przyjemnego, pseudowełnianego szarego materiału na pięcie i palcach, do tego po odwróceniu na lewą stronę widać że są gorzej uszyte z całą masą sterczących nitek i połączeń między kolorowymi akcentami. Zobaczymy jak po kilku praniach i jak w praktyce. Ale cieszę się że wziąłem tylko jedne. Za tydzień będą inne w ofercie biegowej, może będą lepsze. Ale to sa własnie motocyklowe i leżały tam gdzie powinny http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-D0D8D70B-A98E48C7/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9143 Rowerowych nie było wcale. Zawiodłem się na dętkach pod 28", nie było z wentylkiem włoskim :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dętki i skarpetki juz kupione. Ludzi faktycznie strasznie dużo :/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 U mnie w szczecinie ludzie sie rzucili, jak za PRL na pomarancze, i pomyslec ze faceci tez Wydrapano z mojej X8 :trollface: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja kupiłem okulary dwie pary z żółtymi i czarnymi szkłami. Sprawdzałem bidon. Jest z plastiku, wkładka na płyn otoczona pianką. Rękawiczki rozleciały mi się jak założyłem :/ cóż odłożyłem. Zawiodłem się na oświetleniu tylnia lapma jest malutka i nie zaryzykowałem kupna. Oglądałem kurtki. Mogą być dobre i bez efektu sauny jednak póki co mam dwie więc nie kupiłem. Spodnie rowerowe - pielucha z pianki moment się wygniecie. Nie sądziłem, że w moim mieście jest tylu rowerzystów Najlepsze jest to, że ludzie kupowali te kurtki jako zwykłe do chodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Niech zgadnę, Hetmańska? Ale to sa własnie motocyklowe i leżały tam gdzie powinny Rowerowych nie było wcale. Tak tak, Hetmańska. Rowerowe były ale właśnie w koszu z rowerowymi. Krótsze od motocyklowych i za 9.99. Sam bym na to nie wpadł ale zauważyłem u kogoś w koszyku rowerowe więc słusznie założyłem błąd osób rozkładających towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 No to będę musiał tam wrócic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugasek Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 No nic panowie w takim razie idę po okulary bo mnie tochę wystraszyliście że tak wykupują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 ciekawe czy po 16.00 coś będzie ? , w razie czego mam 3 lidle na rejonie(2km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpinek Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 W Poznaniu na obornickiej spory wybór, wyjątkowo mału ludzi. Bez przepychanek i tłumu przy kasach:) Ktoś tu się pytał o rękawiczki, mam z 2013 roku (pierwszy rzut) i są masakrycznie beznadziejne. Prują się na palcach, żelowej wkładki już dawno nie ma. W tym roku wyglądają na troszkę bardziej dopracowane, ale jakoś zaufania nie mam. Szkoda nawet 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugasek Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Kupiłem te http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-71AB44BF-3D89728E/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9246 fajnie w nich widać Swiat :)jak za ta cenę chyba warto coś więcej napiszę jak troszkę w nich pojedżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin66612 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 A jeśli chodzi o okulary to czym się różnią te jaśniejsze szkła od tych ciemniejszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugasek Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Kolory szkieł jak pomarańczowe , bursztynowe poprawiają kontast, bardziej nadają się w pochmurne dni jak i po zmroku typowo czarne szkła nie bardzo nadają się na jazdę po zmroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Kupiłem te http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-71AB44BF-3D89728E/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9246 fajnie w nich widać Swiat :)jak za ta cenę chyba warto coś więcej napiszę jak troszkę w nich pojedżę Dokładnie też kupiłem te i naprawdę dobrze w nich widać wszystko i jest fajne odczucie jeśli chodzi o to co się widzi. Dobrze trzymają się na nosie. Zauszniki dobrze dociskają. A jeśli chodzi o okulary to czym się różnią te jaśniejsze szkła od tych ciemniejszych? Czarne szkła są kategorii 3 - bardzo słoneczna pogoda Pomarańczowe ( czy bursztynowe jak kto woli) to kategoria 2 czyli mniej słońca może nawet takie już zachodzące Chcesz wiedzieć o kategoriach okularów to wygoogluj jest dużo informacji o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugasek Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Dokładnie MichalM to już dwóch zadowolonych jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Marca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 a co myślicie o tych rękawiczkach rowerowych lidlowskich? http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-81175D1C-0DF3532B/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9244 Miałem lidloweskie i zemną wytrzymały rok ... i zaczęły sie sypać, dla porównania rękawiczki meridy za ok 30zł wytrzymały ok 3-4 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 A te dętki to są z tego co na pudełku napisane na wszystkie możliwe szerokości od 1,5 do 2.125, czy ja źle zdekodowałem opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Ja dziś kupiłem koszulkę biało-niebieską XXL i jest dobra na wzrost 190 cm i około 130 klatka, tylko trochę rękawki za krótkie. Ale to i tak sukces że pasowała. Nabyłem jeszcze odzież termo na motor, ale koszulka XXL jest zbyt obcisła, a spodnie rozmiar XXL to chyba na wzrost 210 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Szkoda ze buty nie w moim rozmiarze :/ wyslalem kobiete po kask - przyda sie biorac pod uwage ze leze w lozku po kolejnym wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arczi1000 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Kupiłem środki okularki (pomarańczowe), już testowałem w słoneczku, są wygodne, dobrze "trzymają" i fajnie widać. Sakiewka pod siedzenie z kompletem naprawczym - wydaje mi się, że w środku są trochę inne klucze niż te sprzedawane osobno za 12zł, może ktoś potwierdzić?. Do tego oba spreje W5, opinię napiszę jak przetestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokowks Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Wtrace sie tylko troch OT na temat tych rekawiczek. Ja polecam Polednika, maja sporo modeli, praktycznie wszystkie ponizej 30 zl a to juz w miare konkretna marka jest, wiec nie wiem czy jest sens rzucac sie na te lidlowskie za 15 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Kaski sie skonczyly w koszalinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4JT3K Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Byłem, pomacałem i... kupiłem tyko nóżkę. Zaskoczony tylko jestem tym, że chyba pierwszy raz towaru było aż nad. Zawsze jak zajdziesz później to nic już nie zostawało, a teraz pełne kosze są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 kupilem podkoszulke http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-6830A583-E130DB5D/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9239 rozmiar L i XL zeby wybrac odpowiednia mam 196cm i obie sa dla mnie bardzo dlugie! posladki zakrywaja w polowie na dlugosci roznica niewielka wieksza roznica jest na obcislosci na dolnej czesci plecow dlatego wybralem L-ke odsylam dziewczyne po koszulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 10 Marca 2014 Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-0DD8FE7F-9A3FCE93/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=9716 Czy ten pulsometr różni się czymś od zeszłorocznych? Warto? Ja mam sprzed trzech lat (albo i więcej), pasek ten ten sam, zegar inny design - ale zdecydowanie warto. Działa bez problemów, duża liczba funkcji - za podobną cenę decathlon proponuje najtańszy model z pomiarem tętna. I tylko pomiarem tętna. Każda następna funkcja kosztuje sporo drożej. Ja za swój dałem 59 zl, tydzien temu wymieniłem tylko baterie w zegarku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.