DIYaudioPawelS Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 uzywam podobny z castoramy. lancuch zbiera smieci, ale smar dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarwol Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 W ofercie lidla od 18.09 jest bielizna termoaktywna z zawartością wełny merino. Miał ktoś doczynienia z taką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 12 Września 2014 Udostępnij Napisano 12 Września 2014 · Ukryte przez mrmorty, 13 Września 2014 - Brak powodu Ukryte przez mrmorty, 13 Września 2014 - Brak powodu A co myślicie o bieliznie termoaktywnej z wełną MERINO z nadchodzącej oferty w Lidlu od 18.09.2014 http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=21402 http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=21414 Cała oferta http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=417 Odnośnik do komentarza
Marx2 Napisano 13 Września 2014 Udostępnij Napisano 13 Września 2014 uzywam podobny z castoramy. lancuch zbiera smieci, ale smar dziala Ile kosztuje ten smar, i jak się ma do smaru shimano i takiego z decathlona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 W lidlu kolejne ciuszki sportowe. Czy to jest jako bielizna czy zewnetrzne ciuchy Bielizna nie doczytałem :-P ciekawe czy daje rede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ile kosztuje ten smar, i jak się ma do smaru shimano i takiego z decathlona? ok 20zl duza puszkainnych nie uzywalem wiec nie mam porownania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ja może nieco odbiegnę od akcesoriów rowerowych Znalazłem dziś w Lidlu wodę Saquaro Mineral 2000 - kiedyś pod tą nazwą Lidl sprzedawał Staropolankę 2000, teraz sprzedaje Wysowiankę. Kosztuje to śmiesznie mało bo 1,19 złotych a ma dużo minerałów. Jedyne co trzeba zaakceptować to specyficzny smak Wysowianki - ja go uwielbiam ale nie każdy musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ile ma minerałów na litr w mg? Tak jak w nazwie, 2000? Widzę, że Staropolanka miała 2190,00 mg/l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Tak jak Wysowianka - 1991,60 mg/l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Znalazłem dziś w Lidlu wodę Saquaro Mineral 2000 - kiedyś pod tą nazwą Lidl sprzedawał Staropolankę 2000, teraz sprzedaje Wysowiankę. Kosztuje to śmiesznie mało bo 1,19 złotych a ma dużo minerałów. Jedyne co trzeba zaakceptować to specyficzny smak Wysowianki - ja go uwielbiam ale nie każdy musi. Od kilku tygodni piję tylko tą wodę. Nikomu więcej ze znajomych ona nie smakuje, żona nawet nie bierze jej do ust, ale ja ją bardzo lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidK Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hej u nas jeszcze wczoraj kilka kasków było i ciuchów trochę i okularów. Ale nie wiem ile bo siostra była i mi mówiła, o innych rzeczach nie wiem czy były. I kupiła mi kask. I tu mam pytanko, bo dostałem tylko kask w pudełku, a jak czytałem w necie to we wcześniejszych rzutach była instrukcja i jakieś zaślepki. W tym rzucie też były mieliście, czy siostra nie zauważyła i wzięła bez? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Hej u nas jeszcze wczoraj kilka kasków było i ciuchów trochę i okularów. Ale nie wiem ile bo siostra była i mi mówiła, o innych rzeczach nie wiem czy były. I kupiła mi kask. I tu mam pytanko, bo dostałem tylko kask w pudełku, a jak czytałem w necie to we wcześniejszych rzutach była instrukcja i jakieś zaślepki. W tym rzucie też były mieliście, czy siostra nie zauważyła i wzięła bez?Były zaślepki do daszku i instrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 15 Września 2014 Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Powitoł Były, nie warto po nich płakać Nie po drodze mi trochę do ciebie bo bym ci dał jak potrzebne p.s. Warto chodzić po lidlu za spadkami z poprzednich akcjach sportowych. Dziś wróciłem ze stopkami do biegania (6,99 albo 5,99... nienawidzę tych końcówek ,99; nigdy nie pamiętam co ile kosztowało) i fajną koszulką z krótkim rękawem w świecącym pomarańczu (9,99). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidK Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Nie potrzebne mi tylko to 1 mój kask i nie jestem pewny czy paski dobrze dopasowałem, w instrukcji pewnie było. Ale do tego dojdę dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Tutaj poszukaj instrukcji :http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-3904F747-5C6890DC/lsp/hs.xsl/searchpage.html?rdeLocaleAttr=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Od kilku tygodni piję tylko tą wodę. Nikomu więcej ze znajomych ona nie smakuje, żona nawet nie bierze jej do ust, ale ja ją bardzo lubię Wysowianka, ach ten smak zgniłej ściółki leśnej To jest woda z Beskidu Niskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Jeżeli ktoś zbiera punkty w PayBack, to za 6390pkt są lampki Energizer na każdej stacji BP. Wychodzi wartość 63,90zł. Jeżeli komuś brakuje punktów, można dopłacać w PLN. https://www.bpkatalog.pl/awardsCatalog.do?job=DET&catalogCode=8021056 Ma ktoś te lampki? Z testów jakie znalazłem to za te pieniądze są w porządku, ale zdaje się nie mają dobrego uszczelnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziqu Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Co ile rzucają te akcesoria rowerowe w lidlu? Są szanse dorwać coś przed zimą, czy trzeba czekać na nowy sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 To już chyba była ostatnia w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konik1977 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Miał ktoś taką czołówke http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=21447 sprawdzi się na nocne wycieczki rowerowe do lasu, wiem, że to nie wysoka półka ale własnie szukam czegoś na moją kieszeń. A przy okazji coś o tym http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=21454 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie żartuj. Chcesz na wycieczki rowerowe czołówkę za 18zl? Ta czołówka nawet do prac domowych się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Powitoł Wysowianka, ach ten smak zgniłej ściółki leśnej To jest woda z Beskidu Niskiego. Kiedyś kupiłem saguaro2000 dla spróbowania. Żonka powiedziała, że wody z bagna nie będzie pić, a mi się przypomniało jak po WFie gasiliśmy pragnienie z kranu przyczepionego do ogrodzenia cmentarza Ehhh, piękne czasy Test kasku z lidla: http://wrower.pl/sprzet/test-kask-rowerowy-lidl-crivit,5864.html a na dole tekstu instrukcja obsługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie żartuj. Chcesz na wycieczki rowerowe czołówkę za 18zl? Da się niewiele drożej - za 19.99zł. Informacji o czołówce z Biedronki jest w sieci sporo, nie będę powielał. Ja jeździłem w nocy nie raz i na krótkie wycieczki nadaje się w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 O biedronkowej słyszałem ale w łapach jej nie miałem więc się nie wypowiem. Lidlową miałem na głowie i to jest kupa. Sam czasami wykorzyustuję w lesie czołówkę Mactronica o mocy 100lm i nawet taka moc moim zdaniem jest na granicy używalności... chyba, że jedziemy maks 20km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konik1977 Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Nie nie żartuję, gdyby mnie było stać na dobry sprzęt nie zadawałbym głupich pytań bo wiedziałbym co kupić, niestety nie każdy może jeżdzić i mieć na sobie sprzęt wartości jego paru wypłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.