gad Napisano 5 Września 2014 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 No coś ty jaki za duży, tylko 190 cm wzrostu, 115 kilo, klatka około 130 cm, pas jakieś 100 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Jeszcze tego nie ma na necie ale w lidlu już idzie dostać gazetki z ofertą trekingową (od 18.09). Będą koszulki, spodnie, kurtki, polary ,bielizna plecaki, lampki i co ciekawe - zegarki - o których wcześniej była rozmowa, te z termometrem, kompasem , wysokościomierzem. Oferta chyba jutro już powinna być na necie jak kogoś ciekawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Te softy z Lidla na ostrzejszą jazdę nadają się dopiero w minusowych temperaturach, nie oddycha to cholerstwo nic. Jedyny oddychający soft jaki mieli w ofercie to narciarski w tamtym roku. Tylko on kosztował 120 a nie 60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginn03 Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Można spokojnie podjechać sobie wieczorkiem, czy dla spokoju z rana, gdy już otwierają odwiedzić Lidla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 spokojnie możesz iść o 9 albo 10, tutaj w polsze nie ma takiego parcia na szkło, jak np. w Niemczech gdzie, w aldi jak rzucą czymś na polki w sklepie to kolejki rano mają po 100 metrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiql Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Tak? To wpisz sobie w youtube: crocsy w lidlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 W Aldi od środy (10.09) w sprzedaży będą lampki rowerowe i pokrowiec żelowy na siodełko. http://www.aldi.pl/aldi_oswietlenie_rowerowe_led_48_5_1485_8125.html http://www.aldi.pl/aldi_zelowy_pokrowiec_na_siodelko_rowerowe_48_5_1485_8130.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Września 2014 będę dawał wakacje za każde pytanie na temat softów z Lidla - wspominałem o tym wczesniej!w razie czego klikajcie na "zgłoś" z dopiskiem że to dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lomeltor Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Odnośnie tej lampki z aldika: http://www.aldi.pl/aldi_oswietlenie_rowerowe_led_48_5_1485_8125.html to może mi ktoś powiedzieć czy to lepsze niż lampka auhtora: http://velo.pl/akcesoria/lampy/author/flat Nie mam bladego pojęcia jak porównać te lampki, raz podają w luxach inni w lumenach czy kandelach i bądź tu mądry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Września 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Września 2014 to znajdź sobie kalkulator przeliczający kandele w lumeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz318 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Wczoraj wyjechałem rano wiec na krótkie rękawiczki było za zimno - wziąłem długie, jak wracałem kolo południa krótkie by starczyly ale i tak w takich warunkach wybieram długie, ew biorę 2 pary Przecież nie zabierają dużo miejsca :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 spokojnie możesz iść o 9 albo 10, tutaj w polsze nie ma takiego parcia na szkło, jak np. w Niemczech gdzie, w aldi jak rzucą czymś na polki w sklepie to kolejki rano mają po 100 metrow Dla nie rozumiejących sarkazmu kolegi polecam podjechać z rana do Lidla, gdy na pólkach pojawia się tzw "okazja" . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McUchy Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Byłem zobaczyłem kupiłem. Softy po dupie strasznie. Mają za krótkie rękawy, bez ściągaczy na końcach czy chociażby miejsca na kciuk. Skutkuje to tym, że przy moim 190cm wzrostu jak się nachylę to mam rękaw za zegarkiem. Nie polecam. No i XL od L różni się tym, że jest większy w pasie. Długość rękawa bez zmian. Kupiłem spodnie z szelkami i bez, koszulkę funkcyjną i koszulkę z długim rekawem. Dzisiaj zrobię w tym rundę to dam znać jak wrażenia. Nie było jakiegoś szczególnego zaintersowania w Warszawie na hynka. Normalnie wszystkiego było dużo i na luzie można było znaleźć rozmiar czy wzór. Jedyne z cyzm miałem problem to spodnie z szelkami w rozmiarze XL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kill84 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Kupiłem w lidlu gacie na polarze w rozm. L i pasują jak ulał przy moich 177cm, natomiast koszulka z długim przy tym samym rozm. za długa i za szeroka chyba pójdzie do oddania, bo wymienić już od 9 rano u mnie w sklepie nie było by na co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serek0401 Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dzis w Lidlu http://www.lidl.pl/p...CFabMtAodsnYASQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Kupiłem w lidlu gacie na polarze w rozm. L i pasują jak ulał przy moich 177cm, natomiast koszulka z długim przy tym samym rozm. za długa i za szeroka u mnie sytuacja jest odwrotnakoszulka L pasuje idealnie na 196cm chudasa. a spodni w rozmiarze L nie dalo sie wciagnac na moje nogi :/ jak ktos chce spodnie bez szelek w rozmiarze L to pisac - wieczorem oddaje do sklepu a koszulka dobrze ze jakosci sprzed 2 rzutow. czyli drobny zamek i przyjemniejszy material rekawy wcale nie sa za krotkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ogarnia ktoś czy najmniejszy rozmiar koszulki funkcyjnej nie będzie "wisiał" na szczupłej osobie 184 cm wzrostu? Bo jak to wiemy, rozmiarów z Lidla nie pojmuje nikt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcios Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ja też kupiłem koszulke z długim rekawem xl przy 178cm i 94 kg wagi jest luźna wiec jest robiona na dużą osobe ale nie na mocno wysoką bo u mnie rekawy jak w sam raz czyli optymalna bedzie na ok 180cm i do 100kg spodnie wziąłem xl sa jak w sam raz i kurtke xl też idealna i długość rękawów i na tyle luźna jest by swobodnie włożyć cos ciepłego wrazie czego pod nią. Najlepiej wyglada jakościowo i materiałowo koszulka a jak w praktyce będzie to sprawdze jak się ochłodzi bo na razie upał u mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Dzis w Lidlu http://www.lidl.pl/p...CFabMtAodsnYASQ niby co, chyba nie chcesz nam powiedzieć że oferta rowerowa? pompkę ktoś miał w rękach, bo chyba jedyna rzecz, którą mógłbym kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No właśnie - ja też myślałem o tej pompce: http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=20627 Niby ciśnienie nominalne 6 bar ale może uda się jakoś dobić do 8 bar czy raczej nierealne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loles Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Witam, Kask zakupiony szary wydaje sie być fajnie zrobiony zobaczymy wieczorem po rundzie rowerowej. Natomiast chciałem kupić również koszulkę na rower z długim rękawem, ale że jestem "przykurcz" to m/l jest dla mnie za duża ale kaskiem jestem miło zaskoczony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaler Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 A dotykałeś, albo ktoś inny, te ich koszulki funkcyjne? Jak jakość, grubość? Mam brubecka taką na chłodniejsze wieczory, syntetyk, i sprawdza się świetnie. Przydała by się jeszcze jedna taka bo pogoda coraz gorsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McUchy Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Ta funkcyjna to grubość jak koszulka bawełniana, wygląda bardzo dobrze. Jednak rozmiarówka malutka. L na 190cm jest naprawdę na styk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loles Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 tak jak wyżej funkcyjna jak zwykła bawełniana. fajna jakościowo była ta z długim rękawem na rower za 35 zł no ale jak ktoś nosi rozmiary s albo m to rozmiarówka z lidla m/l wisi na mnie jak na wieszaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yusuf Napisano 8 Września 2014 Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Kupiłem pompkę, wygląda na porządnie wykonaną, jeszcze nie pompowałem, ale facet obok w sklepie zachwalał, że 3-4 ruchy i koło napompowane A że używa od 3 lat, to raczej solidna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.