Rophoe Napisano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 @kiql i Piehursson Nie ja kupowałem. Na opakowaniu niby męskie, zamek też męski, guzika na nogawce też brak. Może stary model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4JT3K Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Witam od 8 września w lidlu oferta rowerowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Cena pokrowca niezła w porównaniu z zagranicą, powinien się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Koszulka za 35zeta sie przyda, cena nie duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ciekawe jakie będą rękawy w tym rzucie, w ubiegłorocznym cosik krótkie były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dzisiaj obmacałem spodnie trekkingowe za 39,99. Materiał nie przypadł mi do gustu - zresztą nikt się na te spodnie jakoś specjalnie nie rzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtomashx Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Miał ktoś styczność z tą kurtką ? Warto brać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 TYCH kurtek chyba jeszcze nie bylo ale w innych tematach o softshellach dowiesz sie ze ZADEN softshell NIE POSIADA MEMBRANY! wiec te kurtki nie beda oddychac ciesze sie bardzo z tej oferty. krucho u mnie z kasa a trzeba cos pilnie kupic na jesienne dni. bede polowal na spodnie i koszulki z dlugimi rekawami lampki tez znowu kupie, bo to chyba jedyna lampka ktora solidnie trzyma sie na grubej kierownicy 32mm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek883 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Miał ktoś styczność z tą kurtką ? Warto brać ? Kupiłem tę kurtkę w Lidlu w Niemczech. Nie przepuszcza powietrza, więc nic specjalnego. Chociaż za tę cenę i na moje potrzeby powinna wystarczyć na chłodniejsze dni i spokojne wyjazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kill84 Napisano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 A co z butami lidlowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Miał ktoś do czynienia z tą pompką? Od dłuższego czasu szukam jakiejś stacjonarnej, a tu w lidlu za niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 No ja mam tą pompkę. Bardzo fajna pompmka. Pompuję nią do 8 atm wg jej manometru, a nie mam jak sprawdzić na ile jest dokładny. Jak bym się uparł to i więcej bym napompował ale mam na oponach napisane max 110 psi więc nie chcę przegiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemoo Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Mnie ta pompka posłużyła dwa razy (napompowane dwa koła i to nie do końca ), później przestała pompować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 LIDL - link do rowerowej oferty "jesiennej" http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=406 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 te bluzy to do jakich temp wystraczają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 lampki nadadzą się jako ostrzegawcze/ dzienne?? , a odblaski na szprychy na pewno kupię na allegro 9,99zł za 12 sztuk jakiś Chinoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 nie nadają się, przednia lampka nie ma trybu "mrygającego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 A testował ktoś ten spray do naprawy opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Lampki są bardzo dobre jako pozycyjne ale i nie tylko, przednia świeci całkiem przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekk Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Potwierdzam opinię o lampkach.Co do pompki to chyba jednak się skuszę, bo w końcu ma 3 lata gwarancji, a w Lidlu nie ma problemu ze zwrotem pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Ja kupilem rok temu pompke w Go sport, bodajze Kellysa, za 39 lub 49zl. Jestem bardzo zadowolony i moge zdecydowanie polecic. Co do lidlowej oferty to jestem zdziwiony, ze nie ma rekawiczek. To chyba pierwszy raz kiedy ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Lampki są bardzo dobre jako pozycyjne ale i nie tylko, przednia świeci całkiem przyzwoicie. jako pozycyjne się nie nadają bo zżerają zbyt dużo "prundu" gdyż świecą tylko w trybie ciągłym to primo, secundo lamki mrygające są lepiej widzoczne w ciągu dnia, natomiast całkiem fajnie służą w nocy na asfalcie, niestety gorzej w lesie, tam się nie nadają. Ostatnio gdy wybrałem się z nią w las to mimo wszysrtko musiałem się wspomagać czołówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Nie dla każdego pozycyjna lampka ma świecić słabo ale za to długo i w trybie przerywanym, no i zdecydowana większość rowerzystów używa lampek tylko w nocy. Myślę że zainteresowani lampkami do jazdy po mieście i asfaltach przeczytają inne opinie i się nie zrażą bo lampki są bardzo fajne a do tego tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Ale przecież napisałem, że na asfalt są ok Do przelotowych 25km/h w zupełności wystarczające. Poza tym to jakieś dziwne uproszczenie, że wybieramy albo mocna lampke pozycyjna albo słabsza ale dłużej działającą. Mam lampke pozycyjna, która jest i mocna i działa długo i była tania Moim zdaniem lidlowa sie na pozycyjna w ciągu dnia nie nadaje i tylko tyle ale każdy ma inne priorytety i co innego będzie mu odpowiadało Reasumując bardzo dobra lampka w świetnej cenie, nic lepszego w tym przedziale raczej nie uda się kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalS80 Napisano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 A testował ktoś ten spray do naprawy opon?Uzywalem go juz 2 razy. Polecam. Całkowitego kapcia zalatal i napompowal ma tyle, ze spokojnie 4km do stacji benzynowej dojechalem. Bez problemu dobilem do 4bar i jezdze po dzis dzień. Dętki nawet nie ściągałem/sprawdzalem. Bez problemu można tez pompką ręczną dopompować-nie zakleja wentyla, itp. 2giej sytuacji nie pamiętam. Teraz zawsze ze sobą wożę spray na wszelki wypadek na codzień (jeżdżę po mieście bez pompki i łatek)...na dalsze wyprawy tez go zabieram, nie waży wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.