Dziubek Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 @Exodiss - dwa posty nad swoją wypowiedzią masz informacje Ja mam ich poprzedni model... Poza tym ze czasem twierdzi że jechałem z max 99/h to reszta wskazań jest ok (w porównaniu z 20letnią sigmą i gps nie ma większych odchyłów) wiec do zorientowania się ile jedziesz i jak długo jest w miarę ok. (o dziwo średnia też) Jak chcesz sobie coś zapisywać z tego to kup najtańsza sigmę i masz 20lat spokoju i dokładnych wskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Czytałem czytałem ale nie wiem o co chodzi z tym zapisywaniem i spokojem na 20 lat wytłumaczy ktoś? Najtańsza Sigma jest po 40 zlociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Autor postu ma licznik Sigmy od wielu lat i mu działa bez jakiejkolwiek awarii i nie wyświetla prędkości z kosmosu w porównaniu do modelu biedronki która jest niemal nowa i wskazuje nieprawdziwe dane. Nie myśl czasem że kupisz Sigme i będzie śmigała przez 20 lat, lecz nie wykluczam że tak nie będzie. Daj Boże by działała Ci jak najdłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 A czy po zmianie baterii i w tym z biedronki i Sigmy resetuja się ustawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrirr Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Moje spodenki z lidla mimo założenia szelek i odpowiedniego rozmiaru (poprzednia kolekcja z szelkami), są jakieś luźne, tylko u mnie taki problem jest? Tzn. obcisłe, ale wkładka jakby nie przylega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 · Ukryte przez Fenthin, 28 Lipca 2014 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 28 Lipca 2014 - Brak powodu Do skasowania. Odnośnik do komentarza
Szymekk Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A czy po zmianie baterii i w tym z biedronki i Sigmy resetuja się ustawienia? W Biedronkowym pewnie tak, w niektórych Sigmach też. Zależy od modelu :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisK Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Sprawa jest dość prosta. Jak się chce mieć porządny produkt trzeba dać trochę więcej i kupić coś firmy o której wszyscy wiedzą ze od lat jednak dba o jakość. Moja pierwsza i jedyna sigma po prostu działa mimo że plastik popękał gdzieniegdzie. Licznik z biedronki też ale służy do sprawdzania ile teraz jadę i czasem ile przejechałem. Prędkość max jak pisałem 99 to norma.... szybki jestem Jak tylko nie będę czuł nadmiar gotówki to zmienię liczydło na jakiś licznik na ten moment nie czułem takiej potrzeby bo mam gps a licznik chciałem żeby mieć blade pojęcie o prędkości w danej chwili co ułatwia dostosowanie się do np dziecka jadącego z wami. Sigma po wymianie baterii wymagała wprowadzenia danych biedronkowy nie mam pojęcia jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzczepanW2 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Siemacie. Kupiłem ten licznik z biedronki i o dziwo po odpowiednim ustawieniu pokazuje realne prędkości oraz dystans. Porównywane z Endomondo i zwykłym GPS-em. Wyniki na liczniku oraz w tamtych urządzeniach identyczne. Nie pokazuje mi prędkości typu 99km/h. Jak za 15zł jest OK. Jeśli nie pokazuje wam wszystkich fukncji to zamiast brać się za montaż licznika, warto nauczyć się czytać instrukcje ze zrozumieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris750 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Opłaca się kupować ten licznik za całe 15.99 w Biedrze? Do szosówki oczywiście. Zależy mi tylko na prędkości, max prędkości i przebytej trasie. Na dłuższy użytek, ale nie chce przepłacać, czy lepiej na tanie Sigmy polować? nie nie opłaca się, miałem nie byłem z niego zadowolony po 1 słabo czytelny w słońcu, po 2 podświetlenie słabe po 3 co najważniejsze bardzo mała czułość powyżej 1 mm odległość magnesu od czujnika i już nie łapał, po 3 po 2 czy 3 przejadach się wziął i popsuł i w ogóle przestał cokolwiek liczyć. Oddałem do sklepu oddali od razu kasę i kupiłem żonie (bo dla niej to był) 16.12 taki jak ja mam i to jest licznik. Nie kupuj, nie polecam, kup sigmę nawet tą najtańszą. P.S. nie doczytałem że chodzi o licznik z biedrony, ja miałem z lidla i nawet droższy bo 25zł kosztował. Ogólnie z lidla jak się dobrze wybierze to i dobrą rzecz można kupić ale ten licznik to był dobry jedynie w reklamie. Ten z biedry założe sie jeszcze gorszy będzie...a jak już kupiłeś top idź oddaj póki możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exodiss Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dzięki za pomoc, widziałem jakieś Sigmy za 30-50 zł, rozejrze się i chyba warto kupić bo biedny podobno dwa razy traci Najbardziej zależy mi na długim czasie na baterii no i dobrego działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper11 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Siemanko mam prośbę. Gdyby ktos widzial w lidlu koszulkę rowerową w rozmiarze xl z tej oferty co to nazwali ją i gacie "profesjonalne" to proszę dajcie znac. Fajnie mi się w niej jeździ i chcialbym drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 29 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Widziałem takowe w Kwidzynie, Iławie i Ostródzie (czyli na trasie Kwidzyn - Olsztyn) Poszukaj miejscowych Widziałem takowe w Kwidzynie, Iławie i Ostródzie (czyli na trasie Kwidzyn - Olsztyn) Poszukaj miejscowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper11 Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Moja kobieta jezdzi ciagle po Polsce takze zajedzie i tam po drodze pewnie takze dzieki za info A w okolicach Wrocławia nikt przypadkiem nie widział ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dzięki za pomoc, widziałem jakieś Sigmy za 30-50 zł, rozejrze się i chyba warto kupić bo biedny podobno dwa razy traci Najbardziej zależy mi na długim czasie na baterii no i dobrego działania. Sigmy za 30 zł? Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 http://m.ceneo.pl/Akcesoria_rowerowe;szukaj-sigma+speedmaster+5000?se=6m0wKD3AMHVKgW9iwgz4uMsuYNmaiX-8&gclid=CjwKEAjwjN2eBRDbyPWl0JLY5lYSJACPo0UiwiIBkBQrvNfLlvwG8cURM7WXoHKptCr5fs6xx3Q5JhoCE4nw_wcB jakaś sigma za 30 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 może nie zbyt rowerowe ale przydające się - w Biedronie są po 4,99 woreczki zamykane na suwak http://www.biedronka.pl/pl/product,id,2143,name,woreczki-sniadaniowe-i-z-zamkiem dobre na np. brudne rzeczy na wycieczce/wyprawie lub do organizacji rzeczy w sakwach te 3L są całkiem spore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Czy ktoś orientuje się czy w jakimś Lidlu (najlepiej okolice Leszna), zostały jakieś spodenki rowerowe nazwane profesjonalnymi w rozmiarze XL, najlepiej czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 może nie zbyt rowerowe ale przydające się - w Biedronie są po 4,99 woreczki zamykane na suwak http://www.biedronka.pl/pl/product,id,2143,name,woreczki-sniadaniowe-i-z-zamkiem dobre na np. brudne rzeczy na wycieczce/wyprawie lub do organizacji rzeczy w sakwach te 3L są całkiem spore Chciałem sobie kupić te woreczki, ale u mnie w biedrze nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ale takie worki to są w każdym hipermarkecie przecież. Niedługo będziecie wrzucać promocje na wodę i cytryny, że też niby przydatne na rowerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam00 Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 lampke można zaanonsować? kupiłem wczoraj czołówkę w Kauflandzie za 9,99 - wydaje się być ok aczkolwiek jeszcze nie testowałem w praktyce.. z drugiej strony wygląda mniej solidnie od zeszłorocznej biedronkowej, ale może da radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Od 23 sierpnia w Lidlu okulary z przerzutkami za 19,99 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 okulary z przerzutkami Przepraszam... co?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczylepszy Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Tak wyglądają okulary z przerzutkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Od 23 sierpnia w Lidlu okulary z przerzutkami za 19,99 zł masz link do gazetki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.