Tadeus Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Szkoda, że w tym rzucie nie ma już bielizny. Była świetna, żałuję, że nie kupiłem sporego zapasu :/ Może przynajmniej z jedną koszulkę wezmę, choć wzorki mi się średnio podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtazzz Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Ja miałem Lidlowe buty i dla kogoś kto nigdy w życiu nie biegał w dodatku biega po utwardzonych nawierzchniach poleciłbym najtańsze asicsy ja dorwałem je za sto pare złotych a komfort bez porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 buty z lidla nadają się do wszystkiego tylko nie do biegania sztywne i twarde, do tego także sztywny zapiętek w mojej ocenie dyskwalifikują te buty. Zdecydowanie lepiej kupić najtańsze decathlonowe Ekideny 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Gdzieś w kwietniu były uty do biegania (takie z sporą ilością siatki). Używam je do codziennych zadań, prac w błocie kurzu i wilgoci i trzymają się całkiem dzielnie. Główną zaletą dla mnie jest to że nogi mi się w nich praktycznie nie poci bo ta siatka bardzo szybko odparowuje wodę oraz uczucie lekkości chodzenia, nogi mniej mi się męczą (tak mi się przynajmniej wydaje). Jedyna wada to zę czuć prawie każdą spadającą krople rosy na stopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mam buty do biegania z Lidla (kupione razem z wkladka, tez Lidl), kupilem rok temu. Duze nie biegam, moze od zeszłego roku 200km, ale poza tym używam ich na silowni 2-3 razy w tygodniu. Aktualnie sa w stanie idealnym, noga nie poci sie, nigdy mnie nie obtarly. Wygoda podczas biegu jak najbardziej w porządku (biegam do godziny). Z czysty sumieniem polecam zwłaszcza za 69zl gdyż za tyle je kupilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5pirit Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Kurierzy-rowerowi-przetestowali-buty-kolarskie-z-Lidla,wid,16704264,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mi tam pasują Może jak te zmaltretuję to i drugie kupie. Tylko się czasem zastanawiam czy mogłem nie wziąć 42 zamiast 43, bo mam jedną nogę mniejszą. Teraz już nic nie zrobię. A i na marynarki polskiej w Gdańsku w lidlu są dwie pary i kilka koszulek rowerowych. Wszystko w normalnych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Tesco - gazetka z serem na główniej ^^, od 26.06 do 02.07 przedostatnia strona. co do asortymentu tesco - nie znam gazetka - Gorzów Wlkp. ale nie widzę internetowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Komunikat zakazie hotlinkowania jest a nie zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drnopl Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 tak ad hoc, dobre tanie buty do biegania? Deacthlon - Kalenji. 60 pln bez jednego grosza, a buty pierwsza klasa, bywają ludzie co maratony w nich śmigają... Co do Lidla, to bankowo te fuzekle sobie sprawię, mam z poprzedniego sortu i jestem zadowolony, a i 8zł to nie dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Nie wiem czy już o tym ktoś wspominał ale w empiku (przynajmniej w Puławach) jest trochę akcesoriów rowerowych, jakieś światła, gadżety, korki do kierownicy, fajne lekkie koszyki na bidon za 4.90, kaski (bodajże za 70zł), pokrowce na siodła i trochę innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzialo7 Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A czy ktoś może coś powiedzieć o pulsometrze z Lidla? Będzie w ofercie biegowej za 55zł. Nigdy nie używałem, więc cudów nie potrzebuje, ale z drugiej strony nie lubię jednorazówek. Link do gazetki: http://gazetka.lidl.pl/71e10292-f181-403c-9204-e40838b76a49/#/26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Było już o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabbenn Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A mógłbyś przypomnieć co o nim było? Bo też zastanawiam się nad jego kupnem i nie wiem czy warto sobie tym głowę w ogóle zawracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A proszę bardzo http://bit.ly/1o1J6wA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtomashx Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 W tej cenie nie znajdziesz nic lepszego. Do amatorskiego użytkowania w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Co do twardego "zapiętka" w butach z Lidla to się zgodzę - to jedyny minus tych butów jaki zauważyłem (o ile nadal w nich jest). Po roku zaczął mi wyłazić spod materiału plastik ale go po kawałku przycinałem nożykiem żeby nie odstawał. Co do biegania to ciężko mi się wypowiadać, biegałem w nich może kilkanaście razy. Na pewno coś w tym jest że wolałem stare podarte buty Saucony bo na asfalcie były wygodniejsze. Także myślę że do biegania można nieco drożej znaleźć lepsze buty, ale na rower czy do użytku ogólnosportowego lidlowe na pewno będą trwałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtomashx Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Ja od marca biegam w takich lidlowych i nie narzekam. Oczywiście można kupić lepsze jednak czego oczekiwać po butach za 60 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 mozna oczekiwać tego co za 60 zł dostajesz w Decathlonie czyli dużo, dużo więcej. Tam dostajesz prawdziwy but do biegania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Mogę potwierdzić dobrą jakość i komfort użytkowania najtańszych butów do biegania z Deca. Nie mam porównania do tych z Lidla uczciwie mówię. Stosunek cena/jakość bezkonkurencyjna. Dla amatorów zdecydowanie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pololomarkopolo Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Jak się nie śpieszy to można poczekać na rzut Na dniach będą kluczepłaskooczkowe w lidlu (http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-088E38EC-2FB528C0/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=7422) i ogółem "dział" warsztat http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-3F19236C-1B2A4150/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=190 Topex ? Podziękuję, już wole makrokesz made by lidl. Moim zdaniem lepsze. Neo nie należy do Casto tylko do Topex-a. A propos lidla, czy jakość nie dobiega od tych narzędzi kupowanych w specjalistyczncyh sklepach? Do tej pory buliłem mnóstwo kasy i zastanawiam się czy warto oszczędzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xtomashx Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 mozna oczekiwać tego co za 60 zł dostajesz w Decathlonie czyli dużo, dużo więcej. Tam dostajesz prawdziwy but do biegania. Opinie są różne. Do amatorskiego biegania są dobre. Z resztą czytałem na bieganie.pl różne opinie i naprawdę nie ma co wychwalać tych 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Opinie są różne. Do amatorskiego biegania są dobre. Z resztą czytałem na bieganie.pl różne opinie i naprawdę nie ma co wychwalać tych 50. każdy kto nie zarabia na bieganiu i nie traktuje tego jako zawód jest amatorem, zarówno ten, który biega maratony ze średnim tempem 3:30/km jak i ten, który biega 5km w tempie 7:00/km. To po pierwsze. Po drugie skoro nie ma sensu wychwalać wg. Ciebie ekidenów to co można powiedzięć o tych "niby-butach-biegowych" z lidla? Aktualnie szybkie treningi robię w Pumach Faas 300v1, startuję na zawodach w Puma Faas 300v2, treningi przełajowe, crossowe a także zawody w takim terenie biegam w New Balance MT330 a na długie wybiegania i wolne treningi mam właśnie Ekideny 50. But elastyczny, miękki, zapiętek nie drażni ścięgna achillesa, przewiewne na maksa, brak pierdyliona systemów w podeszwie. Te buty mają trzy wady - kolor (szybko się brudzą), duży drop i wagę, z powodu której traktuję je właśnie jako buty treningowe na wolne i długie treningi. A to co sprzedają w Lidlu w ogóle nie powinno być sprzedawane jako but biegowy tylko jako but fitness lub coś w ten deseń. Nawet buty biegowe z biedronki za całe 25 zł były lepsze do biegania (póki dało się w nich biegać) chociaż w ich przypadku podeszwa pod śródstopiem uklepała się w mgnieniu oka i bardzo szybko zakończyły swój żywot. To jest oczywiście moje zdanie. Trochę butów już zabiegałem w tym niestety buty z Lidla, na moje i moich nóg szczęście bardzo krótko, teraz dzielnie służą przy pieleniu ogródka, tam sprawdzają się wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado52 Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Nie wiem czy już o tym ktoś wspominał ale w empiku (przynajmniej w Puławach) jest trochę akcesoriów rowerowych, jakieś światła, gadżety, korki do kierownicy, fajne lekkie koszyki na bidon za 4.90, kaski (bodajże za 70zł), pokrowce na siodła i trochę innych rzeczy. Poczekaj jeszcze trochę (tak gdzieś do sierpnia) i w Empiku będą przeceny -50% na owe akcesoria. W tamtym roku kupiłem koszyki do bidonu dla siebie i znajomych po 2,5zł, a co ciekawe ostatnio widziałem je gdzieś w innym sklepie po 19,99. Niezła przebitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ja te koszyki kupowałem z 75% rabatem = ~1,25PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.