donn Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 mam takie coś i o dziwo rama pod tą sakwą jest porysowana :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 DelarteWydaje mi się, że ładowarka solarna słoneczna czy jak ją tam zwał po prostu się nie sprawdza i jest to niepotrzebny zakup - lepiej zainwestować w np: http://www.fasttech.com/products/1154/10002784/1381305 można kupić tam z ogniwami lub na swiateka.pl ogniwa również od sprawdzonych sprzedawców i ładujesz sobie co chcesz bez względu na pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TommiWWA Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 @Kiciok - Z tego co widzę, to są trzy wzory okularów: 1. 2. 3. Na rower to chyba najlepsze te drugie, tak? Wyglądają na najlepiej chroniące przed wichrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Drugie mam i są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Drugie mam i są ok.a jak z polem widzenia? ramka nie przeszkadza? Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakac93 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ja mam 3 i też są ok, są nieźle uszczelnione od góry i nie wieje w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 @@copone, Troszkę przeszkadza przy rozglądaniu się na boki, nie będę ukrywał, ale idzie przywyknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Z tego co widzę, to są trzy wzory okularów: mam nr 3 i wg mnie troche za mocno odstaja, przez co lekko ograniczaja widocznosc na boki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rado52 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 sorki za off top ale byłem dzisiaj w Lidlu na Grochowskiej w Warszawie. Widziałem, że jeszcze są w sprzedaży rzeczy z poprzedniego "rzutu": - buty spd rozm. 43-45 - koszulki i spodenki w różnych rozmiarach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 mam nr 3 i wg mnie troche za mocno odstaja, przez co lekko ograniczaja widocznosc na bokiTeż je posiadam, ale nie mam żadnych problemów z widocznością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Pytanie dot. okularów sportowych + szkła korekcyjne: czy optyk wam powiedział jakie maksymalnie szkło wejdzie w tą oprawkę? Bo jak ktoś ma na jednym oku -2 a na drugim -4 to bida, bo grubsze szkło po prostu nie wejdzie. I tak, ja mam taką różnicę między oczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturo1 Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Ja mam -3,25 i we wkładce jest jeszcze trochę miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamm Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Zona ma -1,25 i wydaje mi sie, ze po wewnetrznej stronie od szkla do krawedzi oprawki jest jeszcze okolo milimetra. Ale to tak "na oko" i nie jestem pewny czy dobrze to interpretuje... (Accent Onyx) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 mialem ochote kupic dzisiaj zestaw bitow z grzechotka w lidlu - przyda sie do naprawy np roweru ale po obejzeniu tego z bliska stanowczo odradzam zakupu :/ krzywe to i slabo wykonane :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 A jaka jest tego cena? Można link do gazetki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-1C75A1BE-55BC7EF1/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=15705 chcialem kupic dla mnogosci bitow - bym mial do wszystkiego ale imbusy sa bardziej okragle niz szesciokatne, otwory w bitach nie sa centralnie i ogolnie jakosc wykonania nie zachwyca :/ wole kupic potrzebne mi bity w lokalnym sklepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Wałbrzych - można znaleźć stojaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Wodoszczelność i oddychanie kurtek z Lidla jest na poziomie ceraty. Znacznie bardziej oddychająca jest folia, w którą są zapakowane. Kupiłem ... żałuje ... nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Jak coś od 3 lipca jest ofertowa biegowa. Potem mogę wrzucić foty gazetki Nie widziałem żeby ktoś wspominał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ? W ubiegłym roku kupiłem kurtkę przeciwdeszczową w Lidlu i podpisuję się pod tym co kolega napisał wyżej. Będąc na urlopie nad morzem złapał mnie deszcz. Wiadomo kurteczka na plecy i jedziemy dalej... W momencie kiedy przestało padać było w kurtce gorąco, duszno itp. (jak padało również). Koszulka pod spodem była mokra, można było wykręcać. Po zdjęciu kurtki i próbie jazdy bez niej straszliwie zimno pomimo tego iż wychodziło powoli słońce i było ciepło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonaSpeed Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mam też przeciwdeszczowa kurtke z lidla. Teoretycznie mają one podklejane szwy, jednak po bardzo solidnym deszczu na plecach miałam mokre szlaczki, przecieka. A o oddychalności nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Moje buty do biegania (a tak naprawdę na co dzień i na rower) kończą żywot po dokładnie dwóch latach więc może powalczę o świcie 3 lipca Zawsze jest opcja awaryjna butów Kalenji z Deca za 60 zł albo "terenowych" za 80 (w dodatku są czarne) niemniej jednak lidlowe uważam za sprawdzone i śmiesznie tanie (choć wiele w nich nie biegam niestety). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonaSpeed Napisano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Czy poleciłbyś je dla początkujących biegaczy? Bo właśnie przeglądam gazetke i widzę że całkiem nieźle wyglądają, Zastanawiam się czy ich nie wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.