Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

Delarte

Wydaje mi się, że ładowarka solarna słoneczna czy jak ją tam zwał po prostu się nie sprawdza i jest to niepotrzebny zakup - lepiej zainwestować w np:

http://www.fasttech.com/products/1154/10002784/1381305 można kupić tam z ogniwami lub na swiateka.pl ogniwa również od sprawdzonych sprzedawców i ładujesz sobie co chcesz :) bez względu na pogodę

Pytanie dot. okularów sportowych + szkła korekcyjne: czy optyk wam powiedział jakie maksymalnie szkło wejdzie w tą oprawkę? Bo jak ktoś ma na jednym oku -2 a na drugim -4 to bida, bo grubsze szkło po prostu nie wejdzie. I tak, ja mam taką różnicę między oczami.

http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-1C75A1BE-55BC7EF1/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=15705

chcialem kupic dla mnogosci bitow - bym mial do wszystkiego

ale imbusy sa bardziej okragle niz szesciokatne, otwory w bitach nie sa centralnie i ogolnie jakosc wykonania nie zachwyca :/

wole kupic potrzebne mi bity w lokalnym sklepie

A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. 

ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ?

A coś o tych przeciwdeszczowych kurtkach możecie powiedzieć, były może w zeszłym sezonie lub w innej ofercie ? Wodoszczelność tylko z nazwy czy rzeczywiście trochę wytrzyma ? O oddychanie nawet nie pytam bo wiem czego się spodziewać. 

ps. w Nowym Sączu są może w którymś Lidlu stojaki ?

W ubiegłym roku kupiłem kurtkę przeciwdeszczową w Lidlu i podpisuję się pod tym co kolega napisał wyżej. Będąc na urlopie nad morzem złapał mnie deszcz. Wiadomo kurteczka na plecy i jedziemy dalej... W momencie kiedy przestało padać było w kurtce gorąco, duszno itp. (jak padało również). Koszulka pod spodem była mokra, można było wykręcać. Po zdjęciu kurtki i próbie jazdy bez niej straszliwie zimno pomimo tego iż wychodziło powoli słońce i było ciepło...

Moje buty do biegania (a tak naprawdę na co dzień i na rower) kończą żywot po dokładnie dwóch latach więc może powalczę o świcie 3 lipca :)

Zawsze jest opcja awaryjna butów Kalenji z Deca za 60 zł albo "terenowych" za 80 (w dodatku są czarne) niemniej jednak lidlowe uważam za sprawdzone i śmiesznie tanie (choć wiele w nich nie biegam niestety).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...