burz Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Jasne, że się podzielę, a nawet więcej - kupiłem też dla żony, więc będzie podwójna relacja z komfortu (oby) użytkowania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ciekawe, czy ta pompka teleskopowa będzie coś warta. Znajdź 3 różnice: http://allegro.pl/teleskopowa-pompka-beto-uniwersalna-cld-012-t-i4259210502.html Mam taką od 3 lat z Lidla (przepłaciłem) i daje radę uratować tyłek w trasie, ale nie nabije więcej niż 2 bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ja tam wożę ze sobą zawsze pompkę do amorka - i oponę napompujesz, i ustawisz zawieszenie. W ekstremalnych sytuacjach napompujesz koło zapasowe do blachosmrodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balik150 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ma ktoś ta sakwe podsiodliwa z Lidia? Warta cos jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crux Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 @rafalzi, możesz oczekiwań cudow od kurtki jak to napisales, ale musisz zainwestowac nieco więcej. Jakieś 4 lata temu kupilem wiatrowke z membrana i sprawdza sie doskonale. Ostatnio zlapal mnie deszcz po którym miałem suchy jedynie t-shirt, buty schly 3 dni Kurta kosztowala na promocji 120zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Produkt "okołorowerowy" Ktoś oglądał śpiwór w Lidlu? Rozglądam się za jakimś, a od dziś leżą w Lidlu. Daje radę za 59 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donn Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja kupiłem z 2 m-ce temu kurtkę trekkingową, niby wszystko ładnie, pięknie, póki nie wybrałem się podczas deszczu w "dłuższą" 5km wyprawę. Kiedy już przestało padać, ściągam kaptur... włosy bardziej mokre byłyby po deszczu, ciuchy pod spodem przepocone do granic możliwości. Paragon mam, ale niestety nie mam metek, ani opakowania. Można się starać o zwrot pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekacz Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ma ktoś ta sakwe podsiodliwa z Lidia? Warta cos jest? Montaż do siodełka za pośrednictwem przykręcanej na stałe plastikowej konstrukcji. Jest to szybkie do ściągania i zakładania, ale bez użycia narzędzi ograniczasz się do jednego siodełka. Na forum szosowym ktoś zgłaszał, że zamek umarł był po kilku miesiącach. Inna opinia: http://szosa.org/topic/3104-torba-podsiodłowa/?p=229977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ktoś oglądał śpiwór w Lidlu? nie mogę go znaleźć na stronie Lidla, jak masz skan gazetki oraz opis parametrów to dawaj tutaj - wtedy odpowiem Ci co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabbenn Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Produkt "okołorowerowy" Ktoś oglądał śpiwór w Lidlu? Rozglądam się za jakimś, a od dziś leżą w Lidlu. Daje radę za 59 zł?Tak ja go oglądałem. Moja dziewczyna go sobie kupiła na wyjazd ja osobiście zainwestowalem w śpiwór firmy 4F za 83 z kosztami przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 nie mogę go znaleźć na stronie Lidla, jak masz skan gazetki oraz opis parametrów to dawaj tutaj - wtedy odpowiem Ci co i jak Linka zapodaję: http://www.lidl.pl/cps/rde/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=15350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Śpiwór pewnie na okazjonalne wyjazdy da radę ale nie spodziewał bym się komfortu przy niższych temperaturach. Co do torebki to ja używam okazjonalnie ale wiele osób zgłaszało w tematach że zamki padają i lepiej dodatkowo je zabezpieczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 nie ma żadnych informacji o wypełnieniu i gramaturze wypełnienia. Wymiarów też nie podali. Kilogram śpiwora to może być ciekawa opcja, ale pod warunkiem że jest dobrze kompresowalny i ma sensowne wypełnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baikal Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 od 28 znowu kilka rowerowych rzeczy - jakieś opinie na ich temat:? http://gazetka.lidl.pl/8406c786-e753-472d-be0e-bea9fa040a3f/#/28 oj można usunąć nie spojrzałem stronę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 W top market w Lublinie (nie wiem jak w innych) jest promocja na litrowy OSHEE vitamin ENERGY - bez tauryny za 2 zł Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 nie ma żadnych informacji o wypełnieniu i gramaturze wypełnienia. Wymiarów też nie podali. Kilogram śpiwora to może być ciekawa opcja, ale pod warunkiem że jest dobrze kompresowalny i ma sensowne wypełnienie. Ryzyk kwizyk (czy jak to się tam mówi;) )kupiłem, a co. Leży w aucie w bagażniku, więc jak jutro będę miał chwilę to opisze co i jak. Pamiętam tylko długość: 230 cm., a szerokość bodajże 55 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 wewnątrz masz metkę z zakresem temperatur(interesuje Cię zakres comfort) i jakie jest wypełnienie. Jakbyś mógł to podać na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jasne, jutro wrzucę info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzi Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Akurat zakres temperatur i wymiary (230x80) są na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 16 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 moje niedopaczanie jutro na niego popaczam, choć jak na pierwszy rzut oka jest sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A waszym zdaniem te koszulki i spodenki rowerowe lidla są coś warte. Bo własne przymierzam się do zakupu odziezy rowerowej. W planie miałem kupić strój firmy 4F. Mi bardziej zależy na wygodzie( żeby nie podwijała się i żeby miała kieszonki z tyłu) do góry i wyglądzie( zeby za bardzo się nie wyrózniała). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Masz kilka tematów, poczytaj - to nie boli a opinii są dziesiątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 jak ktoś jeszcze raz zapyta o koszulki w tym temacie to słowo daję - wysyłam na wakacje (jakbym przeoczył to proszę kliknąć "zgłoś" z dopiskiem że to do mnie)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Śpiwór: 230 cm x 80 cm (głowa) x 55 cm nogi. Zwinięty w pokrowcu: ϕ 19 cm, długość 32 cm, waga 1000 g. Zakres temp. + 12, 2 Celsjusza do - 3,4 Celsjusza Niestety nie doczytałem się nigdzie o gramaturze etc... Hmm... Najmniej istotne, ale kupiłem niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 no to wymiary bardziej niż przyzwoite myślę że metodą "podłogakolano" da się mocniej go ścisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.