Skocz do zawartości

[dyskonty] Lidl, Biedronka, Aldi etc. oferta rowerowa 2014 cz.1

Rekomendowane odpowiedzi

@rafalzi, możesz oczekiwań cudow od kurtki jak to napisales, ale musisz zainwestowac nieco więcej. Jakieś 4 lata temu kupilem wiatrowke z membrana i sprawdza sie doskonale. Ostatnio zlapal mnie deszcz po którym miałem suchy jedynie t-shirt, buty schly 3 dni :) Kurta kosztowala na promocji 120zl.

Ja kupiłem z 2 m-ce temu kurtkę trekkingową, niby wszystko ładnie, pięknie, póki nie wybrałem się podczas deszczu w "dłuższą" 5km wyprawę. Kiedy już przestało padać, ściągam kaptur... włosy bardziej mokre byłyby po deszczu, ciuchy pod spodem przepocone do granic możliwości. Paragon mam, ale niestety nie mam metek, ani opakowania. Można się starać o zwrot pieniędzy? ;)

Ma ktoś ta sakwe podsiodliwa z Lidia? Warta cos jest?

Montaż do siodełka za pośrednictwem przykręcanej na stałe plastikowej konstrukcji. Jest to szybkie do ściągania i zakładania, ale bez użycia narzędzi ograniczasz się do jednego siodełka.

Na forum szosowym ktoś zgłaszał, że zamek umarł był po kilku miesiącach.

Inna opinia: http://szosa.org/topic/3104-torba-podsiodłowa/?p=229977

Produkt "okołorowerowy" ;) Ktoś oglądał śpiwór w Lidlu? Rozglądam się za jakimś, a od dziś leżą w Lidlu. Daje radę za 59 zł?

Tak ja go oglądałem. Moja dziewczyna go sobie kupiła na wyjazd ja osobiście zainwestowalem w śpiwór firmy 4F za 83 z kosztami przesyłki.

nie ma żadnych informacji o wypełnieniu i gramaturze wypełnienia. Wymiarów też nie podali. Kilogram śpiwora to może być ciekawa opcja, ale pod warunkiem że jest dobrze kompresowalny i ma sensowne wypełnienie.

Ryzyk kwizyk (czy jak to się tam mówi;) )kupiłem, a co. Leży w aucie w bagażniku, więc jak jutro będę miał chwilę to opisze co i jak. Pamiętam tylko długość: 230 cm., a szerokość bodajże 55 cm.

A waszym zdaniem te koszulki i spodenki rowerowe lidla są coś warte. Bo własne przymierzam się do zakupu odziezy rowerowej. W planie miałem kupić strój firmy 4F.  Mi bardziej zależy na wygodzie( żeby nie podwijała się i żeby miała kieszonki z tyłu) do góry i wyglądzie( zeby za bardzo się nie wyrózniała).

Śpiwór: 230 cm x 80 cm (głowa) x 55 cm nogi.

Zwinięty w pokrowcu: ϕ 19 cm, długość 32 cm, waga 1000 g.

Zakres temp. + 12, 2 Celsjusza do - 3,4 Celsjusza

Niestety nie doczytałem się nigdzie o gramaturze etc... Hmm...

Najmniej istotne, ale kupiłem niebieski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...